Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon rövansı alacagız..TR kupasında ve süper kupada akhisar hakem destegi görse de haketti maçları.bu sene bu iki kupayı da kazanmalıyız.ama önce şampiyonluk.

Forum alev alev yanıyor. Sakin gençler. Ama tabi bu takıma çok acil transfer lazım. Aslında geçen sene bu sezondan daha kötü başlamıştık. Galatasaray nedir bilmiyorum kötü başladığı sezonda şampiyon oluyor. Bu arada kupa zerre umrumda değil ama bu kadar kötü oynamak bize yakışmıyor. İsimler üzerinden gidersek eğer en kötüsü Gomis’ti açık ara. Kendine bir çeki düzen vermesi lazım. Belhanda ve Rodrigues’de eski forumlarında değillerdi. Feghouli yine biraz çabaladı. Fernando biraz formsuz duruyor. Ben yine de ümitsiz değilim. Bi kaç takviye ile zımba gibi oluruz.

Hicbir oyuncumuza teklif yok diyor forum 5 kisi satilsin su alinsin bu alinsin diyor saka gibi. Terim cok mutlu belhanda feghouliden neyse.

Forum alev alev yanıyor. Sakin gençler. Ama tabi bu takıma çok acil transfer lazım. Aslında geçen sene bu sezondan daha kötü başlamıştık. Galatasaray nedir bilmiyorum kötü başladığı sezonda şampiyon oluyor. Bu arada kupa zerre umrumda değil ama bu kadar kötü oynamak bize yakışmıyor. İsimler üzerinden gidersek eğer en kötüsü Gomis’ti açık ara. Kendine bir çeki düzen vermesi lazım. Belhanda ve Rodrigues’de eski forumlarında değillerdi. Feghouli yine biraz çabaladı. Fernando biraz formsuz duruyor. Ben yine de ümitsiz değilim. Bi kaç takviye ile zımba gibi oluruz.

İste o takviyeler olmak zorunda :) yoksa isimiz zor.

Fernando 8 numwra oynuyor. Evet formsuz ama adam mevkisinde oynamiyor ki

tudorun ekmegini yedi ha?donku ve nagatamoyu kim kazandırdı?yedek rodrigiesi parlatan kim?sinandan kim faydalandı?büyük maçlarda rezil oluyodun.tudor kadar başınıza...neyse

İste o takviyeler olmak zorunda :) yoksa isimiz zor.
İllaki olacaktır, beklemedeyiz. Yapamasakta yönetimde çok suç bulmam çünkü durumlar belli.Para var bence ama oyuncu satamadığımız için adam alamıyoruz. Bu arada uefanın cezası bu sene -10 milyona kadardı. Biz daha eksiye geçmedik bildiğim kadarıyla. Bi kaç transfer olur.

hoca celile şans vermeli.fernando ve donkta forma için savaşmalı.

İllaki olacaktır, beklemedeyiz. Yapamasakta yönetimde çok suç bulmam çünkü durumlar belli.Para var bence ama oyuncu satamadığımız için adam alamıyoruz. Bu arada uefanın cezası bu sene -10 milyona kadardı. Biz daha eksiye geçmedik bildiğim kadarıyla. Bi kaç transfer olur.

Aynen katılıyorum ancak bir şekilde yapmak lazim.cunku isin ucunda şampiyonluk var ve maddi olarak daha zarar etmis oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt