Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca yönetime dedi, belhandayi sat. Bu kadar kotu olunur. Pasör adamsın topu yönlendirecek benmiyim. Gomis hicbisey yapmadı acayip durağan oynadı. Yunus begendim. Takımla uyum içinde olmalı biraz . Rodriguez iyiydi bence sorun onu besleyemedi orta saha. Takım çok durağan oynuyor hızlı düşünmüyorlar ağır alıyorlar oyun akmiyor

Fernando formunu bulur. Kaliteli bir isim onun haricinde başka aklıma bir şey gelmiyor.
fernando formunu bulurda abi adamı 8 numara oynatırsak performansı düsüyor. Haliyle bu adam daha coker yanlıs mevkide oynarsa donk yerıne topcu almak sart

Tudor hocalıkta anca Terim'in bokunu yer. Tudorla bir tane büyük maç kazanamamışız. Terim geldi bahsettiğimiz maçlar da yediğimiz tek gol saçma sapan 70 metreden atılan bir gol, onun haricinde gayet iyi oynayıp bir maç hariç hepsini kazanmışız. Tudor anca Terim'in önünde önünü ilikler.

2-3 aydir gözükmiyen kuscuklar türemis yine, yazikya anca böyle mutlu olabiliyorlar artik...ligde elinize verdimi yine ciktiginiz delige sokariz sizi

ben ankaragücünün hazılrık maclarına bi bakayım.sinan,onyekuru,yunus oynasa zaten net kazanırız.yine de bakalım.

Şaka maka fb 4 sene kupa alamadı adamlar hiç reaksiyon göstermedi. Biz her sene kupaların hepsini istiyoruz bu yüzden başarılı bir kulübuz zaten . Daima kan akışı devam eden bir yapımız var ve de bu bizi ayakta tutuyor

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstese yeni transferleri kordu hoca. Yönetime acik mesaj verdi hoca bence, bu belhandayi 8-9 sat. Emre yi al. Birde orta saha bence yeter. Kiralık birde ismi geçenlerden. Yoksa eldekinde olucaz

gomise olan anlamsız nefreti anlamıyorum.size küfür falan mı etti?kalacagı en fazla 1 sene daha.ama yine iyi performans gösterirse 1 sene daha durur.zam muhabbeti olmuş olabilir,ama aynı yerde takılı kalmak gereksiz.

İstese yeni transferleri kordu hoca. Yönetime acik mesaj verdi hoca bence, bu belhandayi 8-9 sat. Emre yi al. Birde orta saha bence yeter. Kiralık birde ismi geçenlerden. Yoksa eldekinde olucaz
belhandaya 8-9 veren olsa özel uçakla postalarlar zaten kimse vermez bu herife bonservis falan anca kiralarız onda da yıllığının yarısını falan yine biz veririz

Emre - Ndiaye - Denayeri alıp, Feg-Belhanda satmaliyiz. Duzgun bir yonetim, bu kadar al-satı şu şartlar altinda dahi becerebilmeli.

Bekleyelim görelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yemin ederim transfer yapamıyorlarsa Ozanı Celili Yunusu koyarım bir tek laf edersem Allah belami versin.

bakarsınız ereni kazanırız.ama yetmez tabi net iyi bi forvet lazım

Millet transfer yapamıyor, bjk kaybediyor iyi adamlarını. TS ve FB yenilenme içinde. Bu sene kadroyu koruduk. 2_3 transfer bizi Avrupa'da en azından gruptan çıkarır. Spl içinde hoca,taraftar ve inanç ile zorlariz

gomise olan anlamsız nefreti anlamıyorum.size küfür falan mı etti?kalacagı en fazla 1 sene daha.ama yine iyi performans gösterirse 1 sene daha durur.zam muhabbeti olmuş olabilir,ama aynı yerde takılı kalmak gereksiz.

Gomis kötü oynasa kimse kızmaz hatta 5 mac kötü oynasa kımse kızmaz ama o para olaylarından sonra bilerek kötü oynadıgı bu mactakı tavırları ıcın kızıyor mıllet

Gomis,belhanda,Feghouli bana göre hücumda çok fazla top kaybı yapıyor öellikle gomisin bu gün samimiyetine inanmıyorum kesinlikle çok rahat girebilicek olduğu pozisyonları boşladı

Muslera
Mariano Transfer Serdar Nagatomo
Fernando Transfer
Henry Transfer Gary
Transfer

Forvet kim gelir bilmem ama net olarak 4 Transfer lazım

Ndiaye,Emre,Denayer farz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt