Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de 1 sezonda 8 gol attı zaten örneğimi desteklemişsin helal

1) CL forveti, CL'de yeterli forvet gibi bir tabir sacmadir. Takim CL takimi mi bu onemli. Santraforumuz oynamak istedigimiz oyuna ne kadar uygun, muhim olan bu. Gomis'in tek santrafor oldugu bir takim guzel oyun oynayamaz. Terim'in o hayran oldugumuz futbolunu oynamamiza engel.

2) Iyi bir gol atmak bir forveti iyi yapmaz. Cok gol atmak da bir forveti iyi yapmaz. Bunun en guzel ornegi Burak Yilmaz.

Arkadaşlar icimdeki GS sevgisini söküp atacak bı formulunuz var mı? Ben artık sessiz sakin bı futbol seyircisi olmak istiyorum yav. Vallahi yoruldum, bıktım, yaşlandım... Yaklaşik 10 senedir futbolla haşır neşirim ve 10 senedir kaos var. Haini bitmez, capsizi bitmez...

Bı turlu başaramadım...

1) CL forveti, CL'de yeterli forvet gibi bir tabir sacmadir. Takim CL takimi mi bu onemli. Santraforumuz oynamak istedigimiz oyuna ne kadar uygun, muhim olan bu. Gomis'in tek santrafor oldugu bir takim guzel oyun oynayamaz. Terim'in o hayran oldugumuz futbolunu oynamamiza engel.

2) Iyi bir gol atmak bir forveti iyi yapmaz. Cok gol atmak da bir forveti iyi yapmaz. Bunun en guzel ornegi Burak Yilmaz.
Burak CL'de 8 gol atıp çeyrek finale ulaşmanı sağlamışsa bal gibide CL'de iş yapmıştır. Ama burada Burağı o seviyede görmez çoğu kişi demek ki basma kalıp laflar her zaman doğru çıkmaz ve CL seviyesi futbolcu bazında değil takım bazındadır yani. Gomisin CL'de iş yapmayacağını neye göre diyor millet anlamıyorum, Takımın iyi olsun Gomise yeteri kadar top getir oda CLde iş yapar mı yapmaz mı göstersin. Gomisin tek forvet olduğu takım bal gibide güzel futbol oynar yeter ki gerekli eksikleri doldur, Stoperi - Orta sahayı doldur önce sonra Gomise gelirsin. Gomisi Burakla bir gösterme çabaları bana komik geliyor, Burak 1 gol atar ama 10 kere ofsayta düşüp 1500 top kaybeder oyun içi katkısı yoktur. Gomis ise önde baskıda yapar topda indirir arkadaşlarına alanda yaratır sadece gol atmaz yani.

Arkadaşlar icimdeki GS sevgisini söküp atacak bı formulunuz var mı? Ben artık sessiz sakin bı futbol seyircisi olmak istiyorum yav. Vallahi yoruldum, bıktım, yaşlandım... Yaklaşik 10 senedir futbolla haşır neşirim ve 10 senedir kaos var. Haini bitmez, capsizi bitmez...

Bı turlu başaramadım...

Kaybedilen mactan sonra bok gibi ruh haline burunup eve giderken milyonlar kazanan topcularin geceleyin cluplara aktigini farkettikce sogudum ben.

Futbol Galatasaray hayatindaki konumlarini sorgula hocam

Bı turlu başaramadım...
Senin yine iyi ben 30 yildir oyleyim,oglum futbolla ilgilenmesin istiyorum bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt