Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir iki sezon kiralama yöntemi ile durumu düzeltebilirdik. Böyle fırsatları değerlendirmemiz gerekiyor.

Sampiyonlar liginde akbaba, fernando ve belhanda beraber oynamaz. Orta sahada donk ve fernando ikilisi oynar.

Yahu şu CL de zart olmaz zurt olmaz kafasından bir çıkın Allah aşkına.O oynamaz bu sistem olmaz öbürü kevgire döner falan.Standart tv yorumcusunun ezbere yorumları bunlar.Maicon için söylenildi zamanında bugün Jardel'i izledik.Aynı tarz stoper işte,takım iyi savunma yaptığı zaman sorun olmuyor.Kaldı ki daha evvel söylediğim gibi açık alanda dünyanın en hızlı stoperi de olsan dezavantajlısın,bunun için Maicon olmaya gerek yok.
Hoca çok bariz 4-3-3 düşünüyor,Fernando-Akbaba-Belhanda oynatacak gibi.Gayet de oynanır böyle CL'de.Belhanda ve Fernando biraz toparlasa yeterli.Emre mobil bir oyuncu,Belhanda da ön taraftan ziyade 4-3-3 sağ içte daha etkili olabilir.Dengeli bir ortasaha olur form durumuna göre bana kalırsa.Gönül isterdi ki Belhanda yerine Sissokko olsun sağ iç ama bence Badou'lu ortasahadan çok daha etkili olur bu şekilde.

Yahu şu CL de zart olmaz zurt olmaz kafasından bir çıkın Allah aşkına.O oynamaz bu sistem olmaz öbürü kevgire döner falan.Standart tv yorumcusunun ezbere yorumları bunlar.Maicon için söylenildi zamanında bugün Jardel'i izledik.Aynı tarz stoper işte,takım iyi savunma yaptığı zaman sorun olmuyor.Kaldı ki daha evvel söylediğim gibi açık alanda dünyanın en hızlı stoperi de olsan dezavantajlısın,bunun için Maicon olmaya gerek yok.
Hoca çok bariz 4-3-3 düşünüyor,Fernando-Akbaba-Belhanda oynatacak gibi.Gayet de oynanır böyle CL'de.Belhanda ve Fernando biraz toparlasa yeterli.Emre mobil bir oyuncu,Belhanda da ön taraftan ziyade 4-3-3 sağ içte daha etkili olabilir.Dengeli bir ortasaha olur form durumuna göre bana kalırsa.Gönül isterdi ki Belhanda yerine Sissokko olsun sağ iç ama bence Badou'lu ortasahadan çok daha etkili olur bu şekilde.
Degil cl ligde bile oynamasi zor o ortasahanin.sorun fernando nun dinamik olmayan oyun yapisi.hazirlik maclari ve akhisar macindaki gibi devam ederse fernando takimda ilk kesik yiyecek adam olacaktir.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20180807_215145.webp

Gomisi belhandatı satalım jackson martinez,ben arfa beleşe alalım şuanki gomiş ve belhandadan bir tık daha iyi olur

Muslera
Mariano Denayer Serdar Nagatomo
Fernando
Henry Arfa Emre Gary
J.martinez

Tolga 1.5m(maaşının bir kısmını biz ödeyelim)
Carole 2m

Emre Akbaba 3m
Denayer 0.5m(kira)

denayer, emre akbaba, ndiaye, andre silva in

carole, ahmet çalık, tolga, belhanda out

şunu yapmak çok mu zor 3 hafta kaldı transfer döneminin kapanmasına.

Sadece Belhanda satılmalı bu takımda.

Stoper için Denayer kiralanmalı hızlı stoper olarak. Maicon'a güveniyorum bu sene. Serdar-Maicon-Ozan-DEnayer 4'lüsü bizi bu sene rahat taşır ve her oyun tipine uygun olur.

Forvet transferine gerek olmadığını düşünüyorum. Onyekuru, Sinan, Eren, Gomis idare eder en azından devre arasına kadar.

Mutlaka bir 8 numara ve Emre Akbaba'yı almalıyız. Ndiaye'nin kiralanması işimizi görecektir.

Belhanda'dan 8m Euro kazansak 3m Euro Emre'ye veririz. 1m Euro'ya Denayer'i opsiyonlu kiralarız, 2m Euro'ya da Ndiaye'yi kiralarız. Paramız da artar.

Tolga ve Carole satılırsa oradan gelen parayla da Enes Ünal'ı kiralamaya çalışılabilir veya (Sinan Tarzı) gurbetçi avına çıkılabilir.

Herşey bu transfer dönemi bitene kadar sonrasında herkes yerini yurdunu biliyor ama o zamana kadar kayıpsız geçsek süper olur ...

Menajer Fatih İlek:"Falcao, Türkiye'ye uzak bir oyuncu değil. Transfer dönemi kapanmadan burada her şey olabilir. Falcao bir yarışmanın içinde olmak istiyor. İsim söylemeyelim ama İstanbul'un iki takımı ön plana çıktı." (Ajansspor) ÇapaMagSport on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt