Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
millet-ac.webp

Emre akbaba asıl mevkisi 10 numara fakat ortasahanın her mevkisinde oynuyor. Bizde ortasahada Donk Fernando ikilisi olduğu için daha çok merkezde donk-emre , yada fernando-emre olarak oynayacağını düşünüyorum.

gecte olsa hem badu hem akbabayı alırsak enazından ligi kurtarabiliriz sanırım yoksa şemsiye acılmayacak

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Fena değil ama sırasyla
1)Gomis 'e alternatif bir forvet => A.Silva
2)Belhanda'nın elinden formayı alabilecek orta saha => Ndiaye
3)Maicon-Serdar 'ı yedekleyebilecek stoper => Denayer

Yani Emre Akbaba 'dan başka en az 2 tane daha transfer şart oğlu şart​

Emre belhandadan daha fazla çok top ezen biri 8 oynaması için baya çaba sarf etmesi lazım
Muhtemelen gelirse forvet arkası oynar orda daha efektif

emre akbaba,ndiaye,denayer,andre silva gelir, gomis ve belhanda satılırsa çok karlı bi iş yapmış oluruz. tabi bi yedek forvette almak lazım

emre akbaba,ndiaye,denayer,andre silva gelir, gomis ve belhanda satılırsa çok karlı bi iş yapmış oluruz. tabi bi yedek forvette almak lazım
Bu aralar Gomis' e kıl olan biri olarak diyorum ki; 29 gol atan adamı gönderip 22 yaşında çok golcü olmayan tek adamla yola çıkmak intahar olur. Yedek forvet dediğin adam da çok iyi olacak ki bu riske giresin ama biz daha Gomis'e yedek bulamıyoruz kaldı 2 forvet alalım. Gomis işinin tatlıya bağlanması en mantıklısı sakin bakınca

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-Gomis-Onyekuru

Fena değil ama sırasyla
1)Gomis 'e alternatif bir forvet => A.Silva
2)Belhanda'nın elinden formayı alabilecek orta saha => Ndiaye
3)Maicon-Serdar 'ı yedekleyebilecek stoper => Denayer

Yani Emre Akbaba 'dan başka en az 2 tane daha transfer şart oğlu şart​

Bence Feghouli formayı bırakmaz. Akhisar maçında takım çok kötü olmasına rağmen iyi oynadı.

-----------------Muslera------------------
Mariano--Denayer--Serdar--Nagatomo
----------------Fernando-----------------
------------Ndiaye--E.Akbaba-----------
Feghouli---------Gomis------------Garry

Maçına göre (Zor CL maçlarında);
Mariano--Maicon--Serdar--Nagatomo
------------Fernando-Donk----------------
-----------------Ndiaye--------------------
Feghoul--------Onyekuru-----------Garry

Kapanan takımlara;
Mariano--Denayer--Serdar--Nagatomo
----------------Fernando-----------------
Feghouli--------Ndiaye------------Garry
-------------Gomis-Onyekuru------------

Bize karakterli futbolcu lazım.
Mesela Denayer'e aradığımız tarzda ve özellikte bir stoper olmadığı için soğuk bakıyordum ama şu ruhsuz herifleri gördükten sonra inşallah alırız diyorum.

Emre Akbaba zaten şimdiden ne kadar büyük bir GS'li olduğunu gösterdi. Kalitesi de tartışılmaz bana göre. İzlemeyenler Akbaba kim yav filan gibi saçma sapan şeyler söylüyor da, Emre 10 tane Belhanda eder. Bunu aylar önce söylüyordum.

Ndiaye denen gavat da hala takım bulamamış. Dolayısıyla büyük ihtimalle biz alacağız. Gavat filan ama elimiz mahkum.

--------Donk---------
Ndiaye - Akbaba

mühendislik acisindan muazzam bir orta saha olur bana göre bu mali şartlarda.

Denayer & Ndiaye müthiş bir atletizm kazandırır şu kağnı takıma ki bu bile büyük fark yaratır.

Bu arada şunu da yazmadan edemeyeceğim. Allah rızası için birdaha Arap kökenli topcu almasinlar. Yeter. Bize giren girdi zaten. Bu ders olsun.
Afrikalı tolcuların da sayısını mümkün olduğunca az tutmak yine yararimiza olur.
Artık alacağımız adamlarin karakter analizini çok iyi yapmamız şart.

Bu aralar Gomis' e kıl olan biri olarak diyorum ki; 29 gol atan adamı gönderip 22 yaşında çok golcü olmayan tek adamla yola çıkmak intahar olur. Yedek forvet dediğin adam da çok iyi olacak ki bu riske giresin ama biz daha Gomis'e yedek bulamıyoruz kaldı 2 forvet alalım. Gomis işinin tatlıya bağlanması en mantıklısı sakin bakınca

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de gomisi severdim ama ligin 2.yarısından sonra soğumaya başladım.gomisin karakter problemi olduğunu düşünüyorum ve bu sezon gomise bel bağlamanın hata olacağını düşünüyorum. sezon içinde çok daha büyük sorunlar çıkarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt