Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altinordu en büyük iyiligi berk akdemiri ve mutlu aksuyu bize birakarak yapti zaten.umarim küme düşerler.baskanlari yavsagin tekine benziyo
Onlar kim renktaş.
Ne zaman nerde bıraktılar.
Biraz detay verde bilhilenelim

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Ferhan evren iyi bi çıkış yaparsa a takım yolu açık.bjk macin da çok beğendim.tek başınaydı ortasahada.

Yeni aldigimiz utku cok yetenekli diyolar.bjk değerini bilememiş vs.mirza cihan ilk golünü fenere attı dereağzı tesislerinde.tabi mustafa kapı da yine boş geçmedi feneri

Dun benficayi kiskandim.ortasaha ve bekler müthiş tempo yaptı cervi ile beraber.tek sıkıntıları forvetleri yoktu ve forveti besleyecek olan salvio ile diğer arkadaş berbatti

Son düzenleme:
Benficada grimaldo ve ortasahadaki gedson fernandes süper yetenekler.rafa silva girmedi oyuna nedense

Bize karakterli futbolcu lazım.
Mesela Denayer'e aradığımız tarzda ve özellikte bir stoper olmadığı için soğuk bakıyordum ama şu ruhsuz herifleri gördükten sonra inşallah alırız diyorum.

Emre Akbaba zaten şimdiden ne kadar büyük bir GS'li olduğunu gösterdi. Kalitesi de tartışılmaz bana göre. İzlemeyenler Akbaba kim yav filan gibi saçma sapan şeyler söylüyor da, Emre 10 tane Belhanda eder. Bunu aylar önce söylüyordum.

Ndiaye denen gavat da hala takım bulamamış. Dolayısıyla büyük ihtimalle biz alacağız. Gavat filan ama elimiz mahkum.

--------Donk---------
Ndiaye - Akbaba

mühendislik acisindan muazzam bir orta saha olur bana göre bu mali şartlarda.

Denayer & Ndiaye müthiş bir atletizm kazandırır şu kağnı takıma ki bu bile büyük fark yaratır.

Yahu denayer ve ndiaye varkende biz iyi futbol oynamıyorduk..
donk,badu,akbaba orta sahasıyla bir halt yiyemeyiz.

fernando gibi bir adamı biz doğru analiz edemiyorsak bizden hiçbir halt olmaz.

Bize karakterli falan değil kaliteli adam lazım.

Mousset icin neden bekliyoruz hala?kiralayalim bir an once

Chelsea 80m€ ya Atletic Bilbao kalecisini transfer etmiş. Bu kalecinin adını ilk defa duydum.. Milli takımda oynuyor mu, bilmiyorum.

Biz bazı seyleri çok abartıyoruz. Muslera dunyanın en buyuk kalecilerinden biriymiş, falan filan.. Geciniz efendim. O kadar buyukse neden dogru durust bir teklif gelmiyor? Son olarak DK da Uruguay Milli Takımında görev almasına ragmen.. 80 degil, 20m€ bile olsa bizimkiler hemen satar, eminim.. Ama yok..

Arkadaşlar icimdeki GS sevgisini söküp atacak bı formulunuz var mı? Ben artık sessiz sakin bı futbol seyircisi olmak istiyorum yav. Vallahi yoruldum, bıktım, yaşlandım... Yaklaşik 10 senedir futbolla haşır neşirim ve 10 senedir kaos var. Haini bitmez, capsizi bitmez...

Bı turlu başaramadım...
Ben çok denedim elit bir Premier lig veyahut NBA seyircisi oluyum aliyim bırami mısırımi cipsimi keyifle izleyim dedim baya da üstüne gittim bunun ama olmuyor maalesef.

Onlar kim renktaş.
Ne zaman nerde bıraktılar.
Biraz detay verde bilhilenelim

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Berk akdemir sağbek.gecen buraya bi yazı koymuştum.o yazida felipe kadar iyi calim attigi yaziyodu.gercekten müthiş bi hücumcu bek.fenere de gol attı bikac gün önce dere ağzında.mutlu da geçen ekimde geldi.sol ayaklı.lepzig ve atalanta yetkilileri izledi mayısta.ama fazla şans bulamadı bu sezon.seneye çıkış yapması bekleniyo

Chelsea 80m€ ya Atletic Bilbao kalecisini transfer etmiş. Bu kalecinin adını ilk defa duydum.. Milli takımda oynuyor mu, bilmiyorum.

Biz bazı seyleri çok abartıyoruz. Muslera dunyanın en buyuk kalecilerinden biriymiş, falan filan.. Geciniz efendim. O kadar buyukse neden dogru durust bir teklif gelmiyor? Son olarak DK da Uruguay Milli Takımında görev almasına ragmen.. 80 degil, 20m€ bile olsa bizimkiler hemen satar, eminim.. Ama yok..
kepa çok kalite bir kumaş, genç ve de geanın kupadaki yedeklerinden biriydi diye biliyorum.
yüksek ihtimal serbest kalma maddesini ödemişlerdir, bilbaonun iyi topçuları genelde bu şekilde gidiyor.

Muslera artik kac yasinda.
Avrupa takimlari kendi bünyesinde olan otuz yas üstü oyunculara bile artik kolay kolay uzun süreli sözlesme vermiyorlar.
Bu yüzden ben teklif gelmemesine sasirmiyorum.

Şu süper kupayı gençler kaldıramadı diye üzülüyorum arada.ama celil şampiyonluk kupasını kaldırdı ozanla.yunusun da adi var kupa kaldıranlar listesinde....

kepa çok kalite bir kumaş, genç ve de geanın kupadaki yedeklerinden biriydi diye biliyorum.
yüksek ihtimal serbest kalma maddesini ödemişlerdir, bilbaonun iyi topçuları genelde bu şekilde gidiyor.
Yedek kaleci bu rakama gidiyor ve Uruguay Milli Takımının as kalecisine teklif yok.. İşte durum bu maalesef..

Muslera artik kac yasinda.
Avrupa takimlari kendi bünyesinde olan otuz yas üstü oyunculara bile artik kolay kolay uzun süreli sözlesme vermiyorlar.
Bu yüzden ben teklif gelmemesine sasirmiyorum.
Buffon kac yaşında? Adam daha yeni PSG ye transfer oldu.. İyi kaleci için yaş çok onemli degil. 40 a kadar oynar rahatlıkla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt