Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emircani almisiz yine yeniden...redreportta görmüştüm haberi

eren ve gomis afedersiniz götünü kaldiramiyor

maicon ve ahmet deseniz kaplumbaga hizinda

feghouli belhanda selcuk fernando anca yürüyor

sinan agir maalesef, tolga kazma, donk eh iste, mariano da bitik

takimin göreceginiz üzere yarisi bitik, böyle adamlarla tempolu futbol oynayamazsin

39013.jpg

kanatlar disinda hep agir, statik oyunculara sahibiz stoper orta saha 10 numara ve forvete hizli oyuncular lazim. su kadroda bir tek mugdat olabilir belki temposuyla, ciguli belhanda fernando falan görmek istemiyorum ben. almisiz bitikleri, 1 sene oynayan dökülüyor artik. ciddiyetsiz herifler.

silva denayer akbaba gelse en azindan 2 eksigimiz kalir..

Buffon kac yaşında? Adam daha yeni PSG ye transfer oldu.. İyi kaleci için yaş çok onemli degil. 40 a kadar oynar rahatlıkla.
Her zaman istisnalar vardir ve Buffon gibi bir kaleci icin böyle bir istisna yapilir dogrusu.
Ben genel bir durumdan bahsediyorum, özellikle bol keseden para harcayan Ingiliz takimlari bu politikayi daha cok uygulamaya basladilar.

Buffon bonservissiz gitmedi mi

Belhanda kötü, Gomis kötü, Feghouli kötü, Maicon kötü iyide gecen sezon bizi kim sampiyon yapti??

Belli ki sezon bitiminden sonra hala tam form yakalayamadik ama biraz sabirla oda gelir.

Bu zor finansal zor durumda takima güvenmemiz ve desteklememiz lazim, baska care yok.

Yunusu akgunu veya feghouliyi koy 10 numaraya murhan .gerci fatih terim feghouliyi 10 numaraya cekecek zaten.belli bisey.olmadi doğancani koyar

Son düzenleme:
Sinan-Henry
Garry-Selçuk-Fernando-Yunus

şeklinde denemenin zamanı gelmedi mi

Yunusu veya feghouliyi koy 10 numaraya murhan .gerci fatih terim feghouliyi 10 numaraya cekecek zaten.belli bisey.olmadi doğancani koyar
fatih terimin gerekirse odaya kapatip dövecegi 3 adam varsa ikisi feghouli ve belhandadir, ciddiyetine tükürdügümün disiplinsiz gamsiz herifleri. 50 tane top kaybi yapiyorlar her mac. su ikisine ödedigimiz parayla mis gibi 5-6 oyuncu alirdik

Belhanda kötü, Gomis kötü, Feghouli kötü, Maicon kötü iyide gecen sezon bizi kim sampiyon yapti??

Belli ki sezon bitiminden sonra hala tam form yakalayamadik ama biraz sabirla oda gelir.

Bu zor finansal zor durumda takima güvenmemiz ve desteklememiz lazim, baska care yok.
türkiye liginde bile ikina ikina 3-4 deplasman galibiyeti alabilmis takimin nesini övelim ki. sampiyonluk kutlamalarinda oyuncularini cagirirken yarisi alkis bile almadi, 13-14 adamla sampiyon olduk ki bunlarin yarisi da suan bitik durumda olan isimler gomis falan hayir gelmez artik

fatih terimin gerekirse odaya kapatip dövecegi 3 adam varsa ikisi feghouli ve belhandadir, ciddiyetine tükürdügümün disiplinsiz gamsiz herifleri. 50 tane top kaybi yapiyorlar her mac. su ikisine ödedigimiz parayla mis gibi 5-6 oyuncu alirdik
Yunus derken yunus akgünu kastettim bu arada ?.yunus forvet arkasinda da oynar

Feghouli ve Belhanda çok yetenekli oyuncular,hoca kazanmaya çalışmak istiyorsa bir süre bu oyuncuları oynatmayıp,takım içinde sorumluluk almalarını sağlamak zorunda bırakmalı bence....bu düşüncemi oyuncuları satamayacağımızı düşünerek söylüyorum

Gomis kesin kovulmali
Belhanda-Feguli ikilisinden en az biri dehlenmeli.

Gerekirse içimizden hallederiz. Ama şu adamlar veriyor artık

Bazilari Emre Akbaba 8'de oynamaz falan demis

Bernardo Silva, Kevin de Bruyne oynuyor Emre Akbaba mi oynamayacak

bir şekilde ligde 442'ye geçmemiz gerektiğini düşünüyorum umarım Ndiaye 36 saat içinde transfer yapmaz ve kiralık olarak gelir...en eksik parçamız orta sahanın takımı iler çıkarması

Tarık gitmedi
Selçuk indirime gitmesi
Stoper alınmalı
Ortasaha yok
Hem forvet yok hem yedeği yok

Ee hadi Apo Albayrak.

belhanda ve feghoulinin katkısı olmadığına eminim de diğerlerinin katkısı var tabi ama bu şampiyonluğu muslera,nagatomo,donk,rodrigues ve gomise yazarım açıkçası

gomis belhanda feghouli bu üçünden acil kurtulmamız şart. bu üç isim bu sene bizi kanser edecekler her maç. belhandayla feg zaten belliydide gomis beni çok şaşırttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt