Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10448 Nolu Galatasaray'lı Yöneticinin Oğlu
hayır Alanya maçı son cezalı maçı olacak.Bolu maçının esameleri girilmeden; Diagne resmi olarak Galatasaray'ın oyuncusu olursa, Alanya maçına çıkabiliyor mu ? Son 1 maç cezası kaldı çünkü.
Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Atif Chechoue,Fernandao, Makukula, Gökhan Ünal, Vagner Love, Burak da gol kralı olmuştu. Gol demek hiç bisey demek değil. Kasimpasa bize fena geçirecek bu adamda biraz bir umut görselerdi Avrupa veya Rus kulüpleri şimdiye teklif sunardi. Juventus o kadar takıma kiralamış.diagne büyük bir çöpdür, yarım sezon türkiye macerası dışında madara olmuş bir çöpdür,gerçek değeri kasımpaşanın 1 milyon euro olan bir çöpdür, abdürrahim amrabat olayındaki gibi bir olaya imza atmakdadır...
Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.Capsizlik edepsizlik paçalarından akıyor. Sana hitap olarak kullandığım bir deprem adaptan uzak kelime göster .iyilik kulübü yöneten sizin gibiler değil demişim bunun neresinde adapsiz eeepsiz kelime var. Koyun gütmek ile yöneticilik yapabiliniyorsa buyurun bütün yönetimleri çobanlar yapsın. Ne konuştuğunu ne dediğini bile bilmeyen asalagin tekisin. 42 yasindasin insan yönetmeyi koyun gütmek sanıyorsun al 3 koyun git yaylalarda çobanlık yap.
Yine diyorum her kelime misliyle cevap veririm. Edebinle yazamiyorsan cevap yazma ULAN !
Bay Terim yine yaptı yapacağını diyebilir miyiz sayın bayım?
Yunus celil kiralık saçmalık olur zaten yedekte topçu yokDiagne + Trezeguet max. 15€ eder oda devre arası bir keriz yakalarsan.
Serdar+Eren+Ömer Bayram + 2 tane genç kiralık(Yunus-Celil) 10€ kabul ederlerse alsınlar hem çöplerden kurtuluruz, hemde maaş yükümüz azalır.