Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan: "Diagne, ayrılmak istediğini iletiyor Kasımpaşa yönetimine. Galatasaray'ın elini de güçlendiren faktör bu. Mevcut forvetler içinde en uygun isim diyebiliriz Diagne'ye. Sadece Kemerburgaz'dan Florya'ya geçecek. Herhangi bir adaptasyon sorunu da yaşamayacak."

[A Spor]

Kaplan: "Diagne’nin ayrılmaya sıcak bakıyor olması iki kulübü anlaşma konusunda yakınlaştırdı. İlerleyen saatlerde sıcak gelişmeler olabilir."

ze luis
alan

bunlar da gelmek istiyorlar hic de elimiz güclenmedi

Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.
Abi Diagne ile ilgili hic ucak, bilet bilgisi falan yok mu ?

Bak hala aynı şekilde yazıyorsun güzel kardeşim. Yazdığım posta bak bakalım hangi kelimesi sana karşı bir edepsizlik cümle içeriyor söyle bana özür diliyim. Ama yoksa yanlış bir kelime özrü buyur sen dile.
Şikayet edecek misin buyur şikayetini rahatsız olduğun post altında yap hayali ne demişim hep beraber görelim?
Şuan ben mesela edepsizlik ettiğin postu raporluyorum
Raporla güzel kardeşim, insanı edebe davet ederken tehditkar ve tacizkar konuşursun gerektiğinde cevabı alırsın. Bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kesin konuşmayı bıraktığın zaman seninle konuşabiliriz. Üslup uyarısı yaparken yazdığın mesajlar orada, eğer ben cezalık bir davranışta bulundu isem zaten cezamı çekmeye razıyım.

Şu diagne ye çöp diyenler pahalı ya da daha iyisi alınabilirdi diyenleri tenzih ediyorum o çöp diyenler ss ler alındı golleri dizmeye başladığında bu futbol profesörlerine gösterilecek ?

Diagne'nin yanına bari Fransa 2.liginden 2-3 milyon euroya zenci forvet alın belki tutar para kazanırız

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Degil 20 , 50 gol atsa da Diagne benim gözümde GS Forması giyebilecek bir oyuncu degil

ey galatasaray taraftarı siz bütün sağduyunuzu,klübünüze bütün sevginizi yitirdinizmi ? dün klübün elindeki riva ve florya gibi klübün bütün borclarını 3 defa kapatacak değerlerin peşkeş çekilmesine sessiz kaldınız şimdide diagne gibi çöplerle zaten batakda olan klübün korkunc zararına nasıl sessiz kalıyorsunuz..
Ey şerafettin bey ne yapmamızı istersen veto mu edelim forvetsiz mi çıkalım benfica delik deşik mi etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt