- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 873
- 1.908
evet böyle de bir durum var ne yazık ki.
maçtan önce açıklamazlar ise Alanya ve Trabzon maçlarında olmayacak.
kaç maç ceza aldı? 4 değil mi. 3 maç çekti zaten. 1 maç kaldı cezası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet böyle de bir durum var ne yazık ki.
maçtan önce açıklamazlar ise Alanya ve Trabzon maçlarında olmayacak.
Emre Kaplan: "Diagne, ayrılmak istediğini iletiyor Kasımpaşa yönetimine. Galatasaray'ın elini de güçlendiren faktör bu. Mevcut forvetler içinde en uygun isim diyebiliriz Diagne'ye. Sadece Kemerburgaz'dan Florya'ya geçecek. Herhangi bir adaptasyon sorunu da yaşamayacak."
[A Spor]
Kaplan: "Diagne’nin ayrılmaya sıcak bakıyor olması iki kulübü anlaşma konusunda yakınlaştırdı. İlerleyen saatlerde sıcak gelişmeler olabilir."
top cambazı mı?diagne neyse de Trezeguet top cambazı nasıl top kontrolü zayıf oluyor?
ze luis 15m cashze luis
alan
bunlar da gelmek istiyorlar hic de elimiz güclenmedi
Abi Diagne ile ilgili hic ucak, bilet bilgisi falan yok mu ?Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.
Gördük dünya kupasında rezil oldudiagne neyse de Trezeguet top cambazı nasıl top kontrolü zayıf oluyor?
2 maç çekti, 3.sü hangisi?kaç maç ceza aldı? 4 değil mi. 3 maç çekti zaten. 1 maç kaldı cezası.
Gördük dünya kupasında rezil oldudiagne neyse de Trezeguet top cambazı nasıl top kontrolü zayıf oluyor?
Raporla güzel kardeşim, insanı edebe davet ederken tehditkar ve tacizkar konuşursun gerektiğinde cevabı alırsın. Bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında kesin konuşmayı bıraktığın zaman seninle konuşabiliriz. Üslup uyarısı yaparken yazdığın mesajlar orada, eğer ben cezalık bir davranışta bulundu isem zaten cezamı çekmeye razıyım.Bak hala aynı şekilde yazıyorsun güzel kardeşim. Yazdığım posta bak bakalım hangi kelimesi sana karşı bir edepsizlik cümle içeriyor söyle bana özür diliyim. Ama yoksa yanlış bir kelime özrü buyur sen dile.
Şikayet edecek misin buyur şikayetini rahatsız olduğun post altında yap hayali ne demişim hep beraber görelim?
Şuan ben mesela edepsizlik ettiğin postu raporluyorum
ze luis 15m cash
alan hangi şartlarda gelmek istedi merak konusu
Diagne Türkiye'de yahu ne uçağı, binse belediye otobüsüne gelir Florya'ya yahuAbi Diagne ile ilgili hic ucak, bilet bilgisi falan yok mu ?
Ey şerafettin bey ne yapmamızı istersen veto mu edelim forvetsiz mi çıkalım benfica delik deşik mi etsiney galatasaray taraftarı siz bütün sağduyunuzu,klübünüze bütün sevginizi yitirdinizmi ? dün klübün elindeki riva ve florya gibi klübün bütün borclarını 3 defa kapatacak değerlerin peşkeş çekilmesine sessiz kaldınız şimdide diagne gibi çöplerle zaten batakda olan klübün korkunc zararına nasıl sessiz kalıyorsunuz..