Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yerlerine soksunlar 14m euroyu ben bu beceriksiz rezil yonetimin abv

Serdar Aziz 5M€ / BJK
Maicon Roque 6M€ / S.Arabistan
Eren Derdiyok 0.5M€ / Yurt Disi

Tolgay Arslan 2.5M€ / GS
+Yabanci stoper (Marcao'yu bulan scoutun önerdigi biri) maksimum 5M€

Ise yaramazlari degistirip 1-2 adam daha almalari lazim. Diagne kazigi girerse sasirmam. Alanya macina yine Sinan'la cikiyoruz yani.

bunlar diageneye sardıysalar geçmiş olsun. forvet felan gelmez

diagne büyük bir çöpdür, yarım sezon türkiye macerası dışında madara olmuş bir çöpdür,gerçek değeri kasımpaşanın 1 milyon euro olan bir çöpdür, abdürrahim amrabat olayındaki gibi bir olaya imza atmakdadır...
Atif Chechoue,Fernandao, Makukula, Gökhan Ünal, Vagner Love, Burak da gol kralı olmuştu. Gol demek hiç bisey demek değil. Kasimpasa bize fena geçirecek bu adamda biraz bir umut görselerdi Avrupa veya Rus kulüpleri şimdiye teklif sunardi. Juventus o kadar takıma kiralamış.
Alınmasın demiyorum ama 12-13 gibi rakamlar korkutuyor insanı. Mis gibi Bony Balotelli vardı gidip bunlara para vermek koyuyor insana.

Yalnız bunlar bütün parayı diagneye basıp 2. Forveti almazsa yine rezalet

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Hakkaten bu forumdakiler e adam beğendirmek imkansız herkese bir şey buluyorsunuz elimizde para var diagne kesinlikle o paraları hakeden bir oyuncu gençliğinde juventusun yatırım yaptığı bir topcuydu tesadüf değil bu bizde çok iş yapicak leblebi gibi pozisyon bulan ve hazırlayan bir takımız iş yapmaması çok zor gidip rusyadan danimarkadan ya da lazio daki caicedo ya hemen hemen aynı bir tik assagi bonservis vermek mi mantikli diagne mi mantikli alan gelse örneğin yıllık 4.5 milyon alacaktı diagne max 1.5 2 alacak ordan bile 3 yıldan hesapla 7.5 9 arası daha az oluyor toplamında uzun boylu güçlü kafa topu var hızlı arkası dönük oynar pas dağıtıyor modern bir forvet anlıyorum gönül ister daha ucuza daha iyisi gelsin ama diagne çöp yada bizde iş yapmaz demek işin b....k çıkarmaktır kimse kusura bakmasin

Capsizlik edepsizlik paçalarından akıyor. Sana hitap olarak kullandığım bir deprem adaptan uzak kelime göster .iyilik kulübü yöneten sizin gibiler değil demişim bunun neresinde adapsiz eeepsiz kelime var. Koyun gütmek ile yöneticilik yapabiliniyorsa buyurun bütün yönetimleri çobanlar yapsın. Ne konuştuğunu ne dediğini bile bilmeyen asalagin tekisin. 42 yasindasin insan yönetmeyi koyun gütmek sanıyorsun al 3 koyun git yaylalarda çobanlık yap.

Yine diyorum her kelime misliyle cevap veririm. Edebinle yazamiyorsan cevap yazma ULAN !
Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.

SmartSelect_20190129-131035_Twitter.webp

Yalnız gözden kaçan şöyle bi olay da var demekki medyaya düşen bütün isimler ya olmadı ya da veto edildi Terim tarafından,Diagne son çare olarak görülüyor ve kasımpaşa da biliyor bunu o yüzden kazık yememe gibi bir olasılığımız yok.

bu trezeguet ve diagne otp kontrolü oldukca zayıf adamlar.

sıkışık oyunu açarken çok zorlanırız ya nasıl bir hata yapıyoruz tırnaklarımızla kazdığımız emek verdiğimiz parayı tek kalemde bitiriyoruz.

Bizim takım Eren'e bile 10 gol attırdı Diagne gelirse neler yaptırır bir düşünün ona göre yorum yapın.

Yu
Diagne + Trezeguet max. 15€ eder oda devre arası bir keriz yakalarsan.

Serdar+Eren+Ömer Bayram + 2 tane genç kiralık(Yunus-Celil) 10€ kabul ederlerse alsınlar hem çöplerden kurtuluruz, hemde maaş yükümüz azalır.
Yunus celil kiralık saçmalık olur zaten yedekte topçu yok

6 ay sonra bedava anlasabilecegimiz (yani simdi) emre akbaba icin bile alanyaya parasizlikta 4m€ ödeyen capsiz abdürrahim zihniyeti kasimpasa'ya 20 milyon euro öder trezeguet+diagne icin. en az diyorum. sonrada maiconu satarlar parayi denklestirmek icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt