- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Eren'e 13 maçta 7 gol attıran bir takım Diagne'ye neler yaptırır neler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben olsam bende ağırlarım iyi fiyat.görüşmeden sonra böyle bir açıklama gelir muhtemelen
A. Albayrak: ''Kasımpaşa kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bizi Florya'dan araçla aldılar Kasımpaşa'da ağırladılar. Çok iyiydi. Diagne'ye de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diagne gelmek için her şeyi yapıyor, bunu bilin.''
ne kadar beyinsiz varsa bizim yönetimdedir[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Mehmet Özcan: "Galatasaray'ın diğer peşinde olduğu isim Antalyaspor'dan Doukara" (A Spor
diagnenin bebekligi![]()
20 golün 6-7 si penaltı onuda geçtim 15 milyon euroyu normal mi görüyosun??Amrabat kayseride öyle ahım şahım performans göstermiyorken 8.6 m euro vermiştik. Diagne en azından 17 maçta 20 gol atıp kendini kantlamış bir oyuncu. O yüzden çok da şaapmamak lazım(Kendimi avutma çabaları :red: )
bunun bir yetkisi yok kücük eniste gibi.bunu da alamadılar sanırım.
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz: “Eve lazım olan camiye verilmez.” (
Milliyet)![]()
Yanlışın var rodrigues fiziksel özelliklerinden dolayı açık alan topçusu kapalı savunmaları karşı çok izledik trezeguet kapalı ve dar alanda daha çok iş yapar feghoulide savruk bir oyuncu ama yetenek olarak rodriden çok çok iyi feghouli ile benzer özellikteleryapma hocam rodriquezden daha iyi değil dribbingi. oyun zekası daha iyi diyebiliriz ama kesinlikle çok savruk. kapalı savunmalara karşı ben olumlu görmüyorum.
kendisi toplantıda yok ki yazılanlara bakılırsa.bunu da alamadılar sanırım.
Daha fazla
Milliyet)![]()
yatti xdbunu da alamadılar sanırım.
Daha fazla
Milliyet)![]()