Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 saat öncenin haberi o. Haberi bile yok tekliften

bunu da alamadılar sanırım.

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
1f5e3.png
Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz: “Eve lazım olan camiye verilmez.” (
1f517.png
Milliyet)

eb452828723e3f2614ceca207d7b2178.jpg

Yürrü Hilmi

boluspor maçına gitmek isteyen özelden yazsın bana.
107. blokda yerim.

Bençe Diagne 95% bitmiş. Ya 10 ya 12 Milyon bu saaten sonra bunun anlami kalmadi. Dogrusu da bu. Son 2-3 gün olmazsa farkli komusacaktim. Ama su an icin en iyi secenek Diagne’dir.

Aspor 'da Diagne gelirse Trabzon maçında sahada olabilir cezası bitiyor diyor

Alanya maçında Sinan oynar çok koymaz da asıl önemli olan Trabzon maçında sahada olması Diagne 'nin

Ya bunlar yoksa gidip doukara falan alacaklar.Alın Allah belanızı versin alın

2017 - 2018 sezonu gol kralı Galatasaray'dan

2018-2019 gol kralı yine Galatasaray'dan

Diagneeeee

bu şerefsiz yönetim kadar bu kulübe ihanet eden olmadı. sıçmışım diagne'ye.28 yaşına gelmiş adama 12-13 milyon euro para mı verilir lan.madem o kadar bonservis verecek paramız var gidin 22 yaşındaki tetteh'i alın.

manyak misiniz
sacma sapan seyler paylasmayin

Mesela 23 ağustos 2018 tarihinde olsaydık Gomis 'in yerine bir forvet bakıyor olsaydık veya Ocak transfer döneminin başında olsaydık Diagne 'ye bu paraları vermek saçmalık derdim

Ama artık öyle bir duruma geldik ki hem forvetsizlikten kafayı yiyoruz hem de artık kimse ucuza bırakmaz elindeki forvetini. Bu saatten sonra 10-12 mil.€ filan çok önemli değil açıkçası

10-11m+Erene biter. Eren giderse 2m euro maaşından da kurtulacağız onuda hesaba katmak lazım.
ne maaşı kardeş ya adamın sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten kurtuluyoruz ,10-11 i reddetmiş adamlar zaten bize niye versinlerki bide sözleşmesi biten ereni veriyoruz adamlar için artı sayılmaz,herşeyi geçtim 10-11 e diagne kadar oynayacak 2 adam bulunurdu son dakikaya kaldık diye saçmasınlar paraları alıştık forvetsizliğe yeni gelecek başkana aldırırız buna paraları saçıpta alın size forvet diye kasılmalarını izlemekten iyidir..

Tetteh icin 11 milyon euro versek alinmaz mi sanki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt