Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.901
- 3.619
- 1.898
10-11m+Erene biter. Eren giderse 2m euro maaşından da kurtulacağız onuda hesaba katmak lazım.20 golün 6-7 si penaltı onuda geçtim 15 milyon euroyu normal mi görüyosun??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-11m+Erene biter. Eren giderse 2m euro maaşından da kurtulacağız onuda hesaba katmak lazım.20 golün 6-7 si penaltı onuda geçtim 15 milyon euroyu normal mi görüyosun??
bunu da alamadılar sanırım.
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz: “Eve lazım olan camiye verilmez.” (
Milliyet)![]()
Fiyat arttırma ibnelikleribunu da alamadılar sanırım.
[B]Krampon Sports[/B] @[B]KramponSport[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz: “Eve lazım olan camiye verilmez.” (
Milliyet)![]()
Oldu olacak jony sins gelsin
vay be.yüzsüzler bi de serdarı bedava alma peşindeydilerBeşiktaş, Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan için yaptığı 2.5 milyon euroluk teklifi reddetti. Fenerbahçe, yeni bir teklifte bulunacak. (Haber Global TV)
ne maaşı kardeş ya adamın sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten kurtuluyoruz ,10-11 i reddetmiş adamlar zaten bize niye versinlerki bide sözleşmesi biten ereni veriyoruz adamlar için artı sayılmaz,herşeyi geçtim 10-11 e diagne kadar oynayacak 2 adam bulunurdu son dakikaya kaldık diye saçmasınlar paraları alıştık forvetsizliğe yeni gelecek başkana aldırırız buna paraları saçıpta alın size forvet diye kasılmalarını izlemekten iyidir..10-11m+Erene biter. Eren giderse 2m euro maaşından da kurtulacağız onuda hesaba katmak lazım.
ben gsyi bıraktım dostlar ama teşekkürler düşündüğünüz için