Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren'e 13 maçta 7 gol attıran bir takım Diagne'ye neler yaptırır neler.

GSC yönetimi de işin içinde olabilir. Transfer dönemindeki bu belirsizlik forumun en çok hit aldığı dönemler.o_O

görüşmeden sonra böyle bir açıklama gelir muhtemelen :D

A. Albayrak: ''Kasımpaşa kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bizi Florya'dan araçla aldılar Kasımpaşa'da ağırladılar. Çok iyiydi. Diagne'ye de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diagne gelmek için her şeyi yapıyor, bunu bilin.''
ben olsam bende ağırlarım iyi fiyat.

Apturun transfer komitesi başkanı olduğu bir kulüpte diagne ve doukara çok bile

Türkiye liginden futbolcu almiyacaksin arkadas...diagne ne yapmis ki 12 Mio € luk. Tamam yarim sezon harika oynamis olabilir ama Ozan Dan Gelen tüm parayi 27 yas adama vermek mantikli gelmiyor bana. Retten yada daha genc biri gelse paranin Geri dönümü olsa daha iyi olur

ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunu da alamadılar sanırım.

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
1f5e3.png
Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz: “Eve lazım olan camiye verilmez.” (
1f517.png
Milliyet)

şu iki maç cezası olmasa aslında ben kabulüm 12-13 mil euro da olsa. İri yarı zenciyi arablara maraplara bi şekilde satar az zararla kurtulursun illa ki. Hiç olmadı film sektörüne göndeririz yine kurtuluruz.

Anadolu kulüpleri inşallah doğru düzgün transferler yaparlar yoksa işimiz yaş, nasılsa 6 ay sonra talip oluyoruz.

Diagne gelsin yahu artık yeter vallahi billahi yeter. Mevcut yönetim ile Diagne 'den daha iyisi olmayacak hele ki takasta Serdar & Eren gibi isimleri kullanabilirsek tadından yenmez

Amrabat kayseride öyle ahım şahım performans göstermiyorken 8.6 m euro vermiştik. Diagne en azından 17 maçta 20 gol atıp kendini kantlamış bir oyuncu. O yüzden çok da şaapmamak lazım(Kendimi avutma çabaları :red: )
20 golün 6-7 si penaltı onuda geçtim 15 milyon euroyu normal mi görüyosun??

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan için yaptığı 2.5 milyon euroluk teklifi reddetti. Fenerbahçe, yeni bir teklifte bulunacak. (Haber Global TV)

yapma hocam rodriquezden daha iyi değil dribbingi. oyun zekası daha iyi diyebiliriz ama kesinlikle çok savruk. kapalı savunmalara karşı ben olumlu görmüyorum.
Yanlışın var rodrigues fiziksel özelliklerinden dolayı açık alan topçusu kapalı savunmaları karşı çok izledik trezeguet kapalı ve dar alanda daha çok iş yapar feghoulide savruk bir oyuncu ama yetenek olarak rodriden çok çok iyi feghouli ile benzer özellikteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt