Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao mu yoksa ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''

Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''

maicon ve belhanda yolcu mu acaba?

Son paragraf .....

Baya büyük konuşmuş ki hoca ileri mileri diye....

İbrahimoviç geldi İlk aklıma vallahi. Milanoya gitmedi demi bu?

Şimdi benim aklıma bi komplo teorisi geliyor..

Kasımpaşa'ya emir gitmiş olabilir mi ? Galatasaray'ı diagne için oyalayın zaman yitirsinler gibisinden..

Bana göre di santo mitroglundan daha fazla katki verir. Bu benim düşüncem. Yanılabilirim ama bu beni fenerli yapmaz. 2si de çöp ama copler icinde. Secim yaptim 2. Forvet olarak. Mitroglu maliyeti yüksek ve fiziksel olarak bitik durumda. Son macta bütün marsilya taraftari yuhladi adami. Lütfen fikirler icin beni hayatta en nefret ettigim sikeci ilan etme, ayiptir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mitroğlu aslında iyi bi forvet dedin
net kötü bi forvet almamızı istiyorsun yani

diagne'ye verilecek olan 10 milyon euro..

Pato'nun yıllığına verilemez mi ?

ileri gitmek bonservis işte arkadaşlar

diagneye 13 vereceğiz

büyük mallık o ayrı

Fatih Terim:"İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak.Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."

Ben Kimim ?

Galatasaray taraftarı sürprizi arıyor

2016-11-21-firefox-focus-teaser-5832f169d103a_1000_600.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt