- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SevinirimBilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Yazdığımı düzenleyebilirim sıkıntı olacaksa.
Olabilir Abd başkanı da devredeymiş.Şimdi benim aklıma bi komplo teorisi geliyor..
Kasımpaşa'ya emir gitmiş olabilir mi ? Galatasaray'ı diagne için oyalayın zaman yitirsinler gibisinden..
Mitroglu eskiden iyidi anlami cikarman gerekirdi cumlemden. Sakatlik sonrasi bitik oldugunu yazmisim. Eskiden muazzam golcü idi. Kac milyon euro bonservis ödendi ama şu an fizik olarak leş ve istemiyorum takimimda.mitroğlu aslında iyi bi forvet dedin
net kötü bi forvet almamızı istiyorsun yani
diagne'ye verilecek olan 10 milyon euro..
Pato'nun yıllığına verilemez mi ?
@[B]iraqfpg[/B]
Takip ediliyor@iraqfpg adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
ادارة الشرطة ترفض جميع العقود المقدمة للاعب مهند علي وتقرر التمسك بخدمات اللاعب حتى نهاية الموسم .. يذكر ان الاندية التي تقدمت بعرض رسمي من اجل الظفر بخدمات اللاعب هي كل من العين الاماراتي وبنفيكا البرتغالي وغلطا سراي التركي وجنك البلجيكي وايك اثينا اليوناني ويوفنتوس الايطالي ..
Tweeti Çevir
@Hamza Gölbaşı
ABiler evet de bu kadar da dillendirmeyelim bunun obur transfer sezonu falan da var. Gerci Luyindama gsmizin instagram sayfasini takibe almis diyorlar, dogru mu samet?
Fatih Terim:"İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak.Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."
Fatih Terim:"İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak.Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."
...