Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mitroğlu aslında iyi bi forvet dedin
net kötü bi forvet almamızı istiyorsun yani
Mitroglu eskiden iyidi anlami cikarman gerekirdi cumlemden. Sakatlik sonrasi bitik oldugunu yazmisim. Eskiden muazzam golcü idi. Kac milyon euro bonservis ödendi ama şu an fizik olarak leş ve istemiyorum takimimda.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sürpriz bir yabancının ayrılışı+fernandes in gelişi

Şöyle diagne-falcao olsa tadından yenmez :))

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar Erzurum almaz artik forvet.transferi kapattilar diye biliyorum

Taraftarin yangini hocayi korumamiz ise yaramis. Adam gecenin korunde hocayi arayip toplanti yapmislar :D

DyGbEkuWsAML7Z8.webp

Yav ne patosu adamlar marsilyanın kovmak için kırk takla attığı herifle,54 maçta stoperden az gol atan herifi paket halinde kulübün başına musallat edecekler. Al sana süpriz.

@[B]iraqfpg[/B]
Takip ediliyor@iraqfpg adlı kişi takip ediliyor
Daha fazla
ادارة الشرطة ترفض جميع العقود المقدمة للاعب مهند علي وتقرر التمسك بخدمات اللاعب حتى نهاية الموسم .. يذكر ان الاندية التي تقدمت بعرض رسمي من اجل الظفر بخدمات اللاعب هي كل من العين الاماراتي وبنفيكا البرتغالي وغلطا سراي التركي وجنك البلجيكي وايك اثينا اليوناني ويوفنتوس الايطالي ..
Tweeti Çevir

@Hamza Gölbaşı

Forumda abdestsiz olan varsa bi yarım saat uzaklaşsınlar şunu çözene kadar :D

Fatih Terim:"İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak.Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."

Nerede soyluyor bunları acaba??

Fatih Terim:"İşler bittikten sonra da bir teşekkür zinciri olacak.Sadece şikayet değil takdir de ederiz. Başkanımızla konuştuk. Ben bir şey diyemem. Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Çok ümitliyim. İnşallah bunları başkanın ağzından duyacağız."

İbrahimoviç ile uğraşıliyor ya. Başka kimin için bukadar büyük konuşulur ki. İbo imkansız değil

? Fatih Terim: "Her an başkanın ağzından 'Şununla anlaştık' açıklamasını duyabiliriz. Ben çok ümitliyim." ➤

Laaaaan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt