Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.567
- 6.807
- 2.493
Falcao mu yoksa ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para gidecek o belli ama karşılığı ne olacak ben ordayım renktaş,diagne,mitroglou,di santo olmaz inşallahBaşkan ... DemişEkli dosyayı görüntüle 39897
KeşkeGomis-Diagne![]()
Fatih Terim: ''Bundan sonra bir de teşekkürler zinciri olacak. O da işler bittikten sonra olacak. Geçen Pazar çok güzel bir toplantı oldu. Galatasaray başkanlık sistemidir, o ne derse o olur. O da 'Toplanıyoruz' dedi. O günden beri çok ümitliyim.''
Fatih Terim: ''Belki de kimsenin beklemediği sürprizler olabilir. O kadar ileri gidiyor herkes.''
maicon ve belhanda yolcu mu acaba?
ABiler evet de bu kadar da dillendirmeyelim bunun obur transfer sezonu falan da var. Gerci Luyindama gsmizin instagram sayfasini takibe almis diyorlar, dogru mu samet?Luyindama-Kostas-Diagne mi?
mitroğlu aslında iyi bi forvet dedinBana göre di santo mitroglundan daha fazla katki verir. Bu benim düşüncem. Yanılabilirim ama bu beni fenerli yapmaz. 2si de çöp ama copler icinde. Secim yaptim 2. Forvet olarak. Mitroglu maliyeti yüksek ve fiziksel olarak bitik durumda. Son macta bütün marsilya taraftari yuhladi adami. Lütfen fikirler icin beni hayatta en nefret ettigim sikeci ilan etme, ayiptir.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Goremedik o süprizleri bi turluFatih Terim: "Son 48 saatin artık bu kadar bekleyen Galatasaray taraftarını memnun edeceğini düşünüyorum. Kimse fedakarlıktan da kaçınmıyor hatta belki de sürprizler olabilir, o kadar ileri gidiliyor."
Şimdi benim aklıma bi komplo teorisi geliyor..
Kasımpaşa'ya emir gitmiş olabilir mi ? Galatasaray'ı diagne için oyalayın zaman yitirsinler gibisinden..

ABiler evet de bu kadar da dillendirmeyelim bunun obur transfer sezonu falan da var. Gerci Luyindama gsmizin instagram sayfasini takibe almis diyorlar, dogru mu samet?
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Yazdığımı düzenleyebilirim sıkıntı olacaksa.ABiler evet de bu kadar da dillendirmeyelim bunun obur transfer sezonu falan da var. Gerci Luyindama gsmizin instagram sayfasini takibe almis diyorlar, dogru mu samet?