Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Alalım abi 2-3 para değiş Kagawa gelsin sene sonu belhandayı satar diğer eksiklere gömeriz parasını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eren + 7 milyon avro15 milyon avro
tetteh'e 10 milyon euro felan konuşuluyor hayatta etmez, bence...Ndiaye yi şutlyalım kagawa alalım forvete guldbrandsen gelsin tetteh gelsin
Muslera
Mariano Maicon Marcao Nagaomo
Feghouli Fernando Kagawa Belhanda
Guldbrandsen Tetteh
Çok şık bi kadro olur bence
çök çök çök
belhanda gidecek yazın kagawa tutmazsa en kötü uzak doğuya iteleriz.
tetteh'e 10 milyon euro felan konuşuluyor hayatta etmez, bence...
bir wonderkid'e 10 milyon eurolar felan ne biliyim abi bana mantıklı gelmiyor gelip tamamen çöp çıkarsa 10 milyon bir tarafımza girer ,scout transferi dediğin kasımpaşanın diagne'yi aldıgı gibi olmalı 300 bine felan almışlardı galibaDiagneye göre iyidir hocam eleke de olur gelirse

sosyal medyada bizim taraftar cok fena 

Cok ekstrem bir oyunca degil bence AdemKagawa kronik sakat önerip durmayın. Alanın elinde patlayacak bir transfer olacak. Şu Adem Llajic'i zorlasak daha mantıklı olur.
2.5 dan fazla vermem izledigim videolara gore. 2.5 u d yasindan dolayi veriyorum. Ileride buyuk futbolcu olabilir fakat simdilik ederi max 2.5 benim gozumdetetteh'e 10 milyon euro felan konuşuluyor hayatta etmez, bence...
neyine güvenerek kulubü o paraları istiyor garip ...2.5 dan fazla vermem izledigim videolara gore. 2.5 u d yasindan dolayi veriyorum. Ileride buyuk futbolcu olabilir fakat simdilik ederi max 2.5 benim gozumde