Kenan Tarak
Sarı Üye
- 23 Ocak 2019
- 192
- 75
- 223
Alan ve 2. forveti almak zorundasınız. Artık her şey ortada kaçamazsınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayerne karsi oynayacakmis yarin sanirim galiba yani cikan habere goreozanı sene sonu kiralayak,şans bulamazsa
BI halt bilmedigi yok bunun
Online arkadaslara 1 sual
Nagatomo dondugunde linnesi hemen kesilmeli mi yoksa oynatmaya devam mi edilmeli
Tetteh , Hakan Şükür'ün gençliğini anımsatıyor..
Fatih Hocayı göndermeye çalışan bu yönetim ömür billah vermez o kadar parayı Tetteh'e..
Alan : 26 Tetteh : 21 Marcao : 22
Başarıya aç genç oyuncular.. alt yapıdan gelenlerle harmanlarsak geleceğimizi kurtarabiliriz..
Ilk anlastiklarinda dedim. Stuttgart küme düşsün, Ozan'da ben Almanyada mutlu degilim desin yeterozanı sene sonu kiralayak,şans bulamazsa
Ozan kabak yarın Bayern karşısında.
Düşünün ya 2 genç oyuncu sattık onlarda Bundesliga. İkiside genç
Tetteh alırsan bu adam burda FT ile kademe atlar. Böyle adamlar adım atlatacak spl kulubu arar.
haftaya mariano sakatlanacağı için oynamaya başlar kenpachi reyizOnline arkadaslara 1 sual
Nagatomo dondugunde linnesi hemen kesilmeli mi yoksa oynatmaya devam mi edilmeli
Online arkadaslara 1 sual
Tetteh , Hakan Şükür'ün gençliğini anımsatıyor..
Fatih Hocayı göndermeye çalışan bu yönetim ömür billah vermez o kadar parayı Tetteh'e..
Alan : 26 Tetteh : 21 Marcao : 22
Başarıya aç genç oyuncular.. alt yapıdan gelenlerle harmanlarsak geleceğimizi kurtarabiliriz..
Net kesilmelidir sol taraftan. Savunmasını çok kötü o tarafta nagatomo ile kıyas edildiğinde.Online arkadaslara 1 sual
Naganin bazi ekiplete karsi oynamasi zararli olabilir ft linnesi rotasyonda dogru yerlerde kullanmadini bilir umarimOnline arkadaslara 1 sual
Net kesilmelidir sol taraftan. Savunmasını çok kötü o tarafta nagatomo ile kıyas edildiğinde.