Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan ve 2. forveti almak zorundasınız. Artık her şey ortada kaçamazsınız.

BI halt bilmedigi yok bunun

Online arkadaslara 1 sual

Nagatomo dondugunde linnesi hemen kesilmeli mi yoksa oynatmaya devam mi edilmeli

Benim tahminim fatih hocamın listesinde başka oyuncular var onları bekliyor yönetim ise beceremeyeceğini bildiği için bonyi yedekte bekletiyor. Ben yönetimin menajer önerisine değil fatih hocamın listesine güveniyorum.

Tetteh , Hakan Şükür'ün gençliğini anımsatıyor..

Fatih Hocayı göndermeye çalışan bu yönetim ömür billah vermez o kadar parayı Tetteh'e..

Alan : 26 Tetteh : 21 Marcao : 22

Başarıya aç genç oyuncular.. alt yapıdan gelenlerle harmanlarsak geleceğimizi kurtarabiliriz..

Ozan kabak yarın Bayern karşısında.

Düşünün ya 2 genç oyuncu sattık onlarda Bundesliga. İkiside genç

Tetteh alırsan bu adam burda FT ile kademe atlar. Böyle adamlar adım atlatacak spl kulubu arar.

Ozan kabak yarın Bayern karşısında.

Düşünün ya 2 genç oyuncu sattık onlarda Bundesliga. İkiside genç

Tetteh alırsan bu adam burda FT ile kademe atlar. Böyle adamlar adım atlatacak spl kulubu arar.

Bruma aklıma geldi.. ihtiyaç yokken 10 milyon verip almıştık..

Başkan Ünal Aysal hoca İmparator.. yaslanıp keyfine bakacaksın..

Bu sinsi başkan müsvettesinden bi halt olmaz..

Beceriksizlikleri bir tarafa, kulübün mustafa cengiz den cok acil kurtulmasi lazim, hocaya mobbing uygulaniyor, ozani anlatti hoca, belhandanin gitmek istedigi yönünde yalanlari servis ettiler, oldu bittiye getirip satacaklardi

Feg return lion boys

Adam çalıştı döndü geri..

Hoca inaniyorsa, inandırır..

Tetteh , Hakan Şükür'ün gençliğini anımsatıyor..

Fatih Hocayı göndermeye çalışan bu yönetim ömür billah vermez o kadar parayı Tetteh'e..

Alan : 26 Tetteh : 21 Marcao : 22

Başarıya aç genç oyuncular.. alt yapıdan gelenlerle harmanlarsak geleceğimizi kurtarabiliriz..

Alan: 29 (Temmuz'da 30).

Yonetimin hocaya pis tuzaklar kurdugu alanen ortada.

Hocamiza sahip cikalim arkadaslar. Kesinlikle oyuna gelmeyelim. Baskalari takimlarina cakma efsane olusturma cabasindayken(senol-ersun)
İmparatorumuza sahip cikalim kiymetini bilelim. Oyuna gelmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt