Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.193
- 3.254
- 1.468
Ya Hoca balli Ya yonetim.
Penalti girmis olup puan kaybi olsa varya
Penalti girmis olup puan kaybi olsa varya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlamda ? Belhanda yı mı kesecez ?
Serdar birçok pozisyonda madara etti linnesi açıkçası dün.
Nagatomo hücumdaki katkısı linnesin gerisinde bence ama q7 yi full bitirmiş birisi savunma anlamında.
Linnesi sağ bek olarak görmeyi tercih ederim ama Mariano böyle oynamaya devam ettiği müddetçe ancak yedek olur
Komplo teorilerinde bir dünya deviyiz cumhurbaşkanından simitçisine kadarYonetimin tuzak kurdugu yok
Yonetimde hain de yok
Arkadaslar belki inanmazsiniz lakin ftye bunlari soyleseniz o bile suratiniza tukurur
Yazik yahu yazik
Ömer bayramı adamdan saymadım zatenÖmer Bayram oynasaydı en az 2 gol yemiştik o kanattan bence. Serdar Gürler o kadar da kötü bir futbolcu değil.
Linnes ilerde daha iyi ve bence sağ tarafta Mariano’nun önünde oynadığında en büyük katkıyı verir.
İy bir Mariano Türkiye tarihinin en iyi sağ beklerin başında geliyor bence.... belki de en iyisi olabilir.Muthis bir herif
sag bek oynadiginda savunma anlaminda dhaa iyi isler yapiyor dogal olarak ustune sol beki de yedekliyor
Mariano bu denli iyi perf. gostermeseydi banko ilk11 oyuncusu olurdu ama 2 mactir mariano sahanin en iyisi
Trnin sayılı sağbekleri kimlerdi rtaş şu an hiç isim gelmiyor aklımaİy bir Mariano Türkiye tarihinin en iyi sağ beklerin başında geliyor bence.... belki de en iyisi olabilir.
ısık kaan bugun de iyi oynadı diyolar.ali yavuz u21e gönderince u19 düşmüş formdan.ben olsam fırat güllü ya da halil kayayı forvete koyardım.ama 10 kişi kalmısız ve hakemler dogramıs bizi.
İki ayağını da rahat kullanıyor.
EboueTrnin sayılı sağbekleri kimlerdi rtaş şu an hiç isim gelmiyor aklıma
e 10 kişi kalmısken yapar,ortasahada emre kurt da oynamıyo normalKaan iyi ama hata da yapti baya
Yanindaki cocuk tirt oldugundan surekli tek basina kaldi.
Ali siz u19 izlenmiyor yav :/
cesar pratesTrnin sayılı sağbekleri kimlerdi rtaş şu an hiç isim gelmiyor aklıma
fatih akyeli tek geçerim hocamİy bir Mariano Türkiye tarihinin en iyi sağ beklerin başında geliyor bence.... belki de en iyisi olabilir.
Valla bak eboueyle capone falan hiç aklıma gelmedi. Capone ne enteresan adamdı ya. Kornerlerde falan hep arka direkte kafa golü atardıEboue
Fatih akyel
Gökhan Gönül de zamanında iyidi baya.
Capone
Aklıma İlk gelenler bunlar şimdilik.
Tek sevdiğim yanı frikiklericesar prates
Kanı bozuktu onundafatih akyeli tek geçerim hocam![]()