Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Hoca balli Ya yonetim.
Penalti girmis olup puan kaybi olsa varya

Ne anlamda ? Belhanda yı mı kesecez ?

O kısmı bilemem. Fernandes oyun kurar, pas oyununda etkilidir, hücum bölgesinde adam eksiltir, şut çeker ve golleri de vardır, harika duran top kullanır. Ofansif orta saha haricinde sol kanatta da oynar. Yabancı kontenjanı sıkıntısı olmasa 1,5 yıllık güzel olurdu.

Serdar birçok pozisyonda madara etti linnesi açıkçası dün.

Nagatomo hücumdaki katkısı linnesin gerisinde bence ama q7 yi full bitirmiş birisi savunma anlamında.

Linnesi sağ bek olarak görmeyi tercih ederim ama Mariano böyle oynamaya devam ettiği müddetçe ancak yedek olur

Muthis bir herif
sag bek oynadiginda savunma anlaminda dhaa iyi isler yapiyor dogal olarak ustune sol beki de yedekliyor
Mariano bu denli iyi perf. gostermeseydi banko ilk11 oyuncusu olurdu ama 2 mactir mariano sahanin en iyisi

taraftar zaten nefret etmiş durumda cengizden camiayı 1-2 macta ayaga kaldırsın dayanamazlar reisleri dayanın diye emir versede dayanamazlar.
muhalefet biraz uyandıysa oymaya baslar bunları

Ömer Bayram oynasaydı en az 2 gol yemiştik o kanattan bence. Serdar Gürler o kadar da kötü bir futbolcu değil.
Linnes ilerde daha iyi ve bence sağ tarafta Mariano’nun önünde oynadığında en büyük katkıyı verir.
Ömer bayramı adamdan saymadım zaten :)

(Futbolcuğu ile ilgili sözüm tabiki sadece)

Bizden giden adamlar bizi unutamiyor.

Bruma Leipzigte Bein Sportla bizi izliyo
Screenshot_20190126-235222_Instagram.webp

SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şurada kaldı son 4,5 gün. Fatih Terim çok akıllı adam. İlk yarı bittikten sonra özellikle Eren'i kadroda istemediğini boşuna açıklamadı çünkü bu basiretsiz yönetim kesinlikle forvet transferi yapamazsa hocam malum durum ortada Eren ile sezon sonuna kadar devam edelim derdi...
Bunun dışında medya da inanılmaz saçma salak haberler dönüyor. Günlerdir bir Alan muhabbeti dönüyor başka bir futbolcu mu yok bu kadar mı haber kapasiteniz. Geçenlerde Alan tamam dendi sonra Alan transferi yattı dendi. Bugün de Alan'da pürüzler giderildi diye haberler çıkıyor.
İşin daha komik tarafı ise bu kolpa haberlere çoğu taraftarın sazan gibi inanması, kendi çaplarında yorum yapmaları. Sonra transfer olmadığında da kendi kendilerine sinirlenmeleri. Şahsen Alan mı olur bilemem ama belki de hiç duymadığımız bir isim olabilir.
Fatih Terim'in de dediği gibi en az 2 forvet şart ama benim hiç umudum yok bence bu yönetim yine eline gözüne bulaştıracak. Umarım beni yanıltırlar da ilk defa doğru düzgün bir iş yapıp adam gibi 2 forvet transferi yapabilirler...

Muthis bir herif
sag bek oynadiginda savunma anlaminda dhaa iyi isler yapiyor dogal olarak ustune sol beki de yedekliyor
Mariano bu denli iyi perf. gostermeseydi banko ilk11 oyuncusu olurdu ama 2 mactir mariano sahanin en iyisi
İy bir Mariano Türkiye tarihinin en iyi sağ beklerin başında geliyor bence.... belki de en iyisi olabilir.

emre akbaba iyileşip ortasahada fernando emre belhanda oynamalıyız. çünkü takıma baktığında sağ taraf belhanda ciguli mariano üçgeni harika işlerken sol taraf aşırı zayıf kalıyor, simetrik değil yetenek dağılımı. orada nagatomo emre onyekuru olursa onlar da orayı etkili kullanır. ndiaye'nin içsaha maçlarında kenarda kalması takımın akıcı oyunu için daha hayırlı, ha zorlu deplasmanda emreyi kesersin ndiaye orada şimdiki gibi devam eder

ısık kaan bugun de iyi oynadı diyolar.ali yavuz u21e gönderince u19 düşmüş formdan.ben olsam fırat güllü ya da halil kayayı forvete koyardım.ama 10 kişi kalmısız ve hakemler dogramıs bizi.

Kaan iyi ama hata da yapti baya
Yanindaki cocuk tirt oldugundan surekli tek basina kaldi.
Ali siz u19 izlenmiyor yav :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt