Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslan dan Fatih hocanın dün ki basın toplantısından sonra bir sahip çıkma açıklaması bekliyorum ! susmanın zamanı değil

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

ultrAslan dan Fatih hocanın dün ki basın toplantısından sonra bir sahip çıkma açıklaması bekliyorum ! susmanın zamanı değil

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
dostum ultraslan hayatta öyle bir açıklama yapmaz çünkü yemleniyorlar yönetim tarafından ne diye sahip çıkacaklar hocaya...

Bir şey diyeceğim her gazetecinin artık Galatasaray’ın ekonomik durumundan dolayı oyuncu alamadığını söylemesinden bıktım. Gerçekten Ozan’ı transfer için değil nakit akışı için sattı bunlar kesin. 15 milyonla iki forvet alamıyorsun diyoruz ama bunların belki de 3-4 milyonu var kullanacak. Şu durumu birisi açıklasın artık çıldıracağım. Biz Ozan’ı forvet almak için mi sattık yoksa borçların ödenmesi için mi? Borç içinse tribünde maç bile izleyememeleri gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün o penaltı veya 2 direkten biri gol olsaydi bugun kaos vardı forumda da yonetimde de. Terim bambaska konusacaktı mesela. Asiri sansliyiz

Dün o penaltı veya 2 direkten biri gol olsaydi bugun kaos vardı forumda da yonetimde de. Terim bambaska konusacaktı mesela. Asiri sansliyiz

öyle fakat bizde cok net pozisyonlar kacırdı henry son vuruşta kız gibi vurmasa muhtemelen önce biz öne geçerdik penaltıdan önce

en önemlisi ise avrupada bu zemin ve sahada hiçbir modern ülke o maçı oynatmazdı yürünmüyordu bile

Akhisar- rize oynuyor birazdan. Ne olursa olsun fb 17. olacak :asd::asd:

Ulan rize alsin + fb kazanmasin facia olur

Bir şey diyeceğim her gazetecinin artık Galatasaray’ın ekonomik durumundan dolayı oyuncu alamadığını söylemesinden bıktım. Gerçekten Ozan’ı transfer için değil nakit akışı için sattı bunlar kesin. 15 milyonla iki forvet alamıyorsun diyoruz ama bunların belki de 3-4 milyonu var kullanacak. Şu durumu birisi açıklasın artık çıldıracağım. Biz Ozan’ı forvet almak için mi sattık yoksa borçların ödenmesi için mi? Borç içinse tribünde maç bile izleyememeleri gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelenlere ödenecek bonservise göre değişir. Eğer 15m gibi bir rakam harcamayı düşünmüyorlarsa borç ile ilgili. Transfer önündeki tek mali engel ffp. Nakit sorunu bir şekilde çözülürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt