Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.024
- 2.668
Malum 3 lü var işte sadeceyav fatih terim icardi suarez falan mı yazdı acaba bu listeye nasıl listeyse kimse alınamıyo 1 aydır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum 3 lü var işte sadeceyav fatih terim icardi suarez falan mı yazdı acaba bu listeye nasıl listeyse kimse alınamıyo 1 aydır
Tettehi bile alamadilar :dyav fatih terim icardi suarez falan mı yazdı acaba bu listeye nasıl listeyse kimse alınamıyo 1 aydır
sen nie günün 16 saati ua dan açıklama beklionultrAslan dan Fatih hocanın dün ki basın toplantısından sonra bir sahip çıkma açıklaması bekliyorum ! susmanın zamanı değil
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
dostum ultraslan hayatta öyle bir açıklama yapmaz çünkü yemleniyorlar yönetim tarafından ne diye sahip çıkacaklar hocaya...ultrAslan dan Fatih hocanın dün ki basın toplantısından sonra bir sahip çıkma açıklaması bekliyorum ! susmanın zamanı değil
sen olsan parasını yediğin yerin aleyhinde konusurmusunultrAslan dan Fatih hocanın dün ki basın toplantısından sonra bir sahip çıkma açıklaması bekliyorum ! susmanın zamanı değil
Gencin isim belli değil miBeyler Alan + 1 gence hazır olalım. Bony uydurma haber.
Ashley young tabikiGencin isim belli değil mi
sen nie günün 16 saati ua dan açıklama beklion
Dün o penaltı veya 2 direkten biri gol olsaydi bugun kaos vardı forumda da yonetimde de. Terim bambaska konusacaktı mesela. Asiri sansliyiz
Dün o penaltı veya 2 direkten biri gol olsaydi bugun kaos vardı forumda da yonetimde de. Terim bambaska konusacaktı mesela. Asiri sansliyiz

rizenin kazanması mı işimize gelio ona göre izleyelimAkhisar- rize oynuyor birazdan. Ne olursa olsun fb 17. olacak
Ulan rize alsin + fb kazanmasin facia olur
Bir şey diyeceğim her gazetecinin artık Galatasaray’ın ekonomik durumundan dolayı oyuncu alamadığını söylemesinden bıktım. Gerçekten Ozan’ı transfer için değil nakit akışı için sattı bunlar kesin. 15 milyonla iki forvet alamıyorsun diyoruz ama bunların belki de 3-4 milyonu var kullanacak. Şu durumu birisi açıklasın artık çıldıracağım. Biz Ozan’ı forvet almak için mi sattık yoksa borçların ödenmesi için mi? Borç içinse tribünde maç bile izleyememeleri gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi