Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sacma bir magduriyet soz konusu yine
kulubunun birakmadigi alan ve yilda 10 milyon alan patoyu istersen nasil alsin herifler

terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Elinden geleni yapıyor. ?

Forumda hala Mustafa Cengiz ve LEŞ yönetimini savunanları görüyorum.Çok değil Bir kaç ay sonra forvet takviyesi yapılmadığı için şampiyon olamadığımızda aynı arkadaşlar ne diyecek acaba

kulubunun birakmadigi alan ve yilda 10 milyon alan patoyu istersen nasil alsin herifler
yani biraz şımarıklık söz konusu. ffp varken ve yarım sezonda 11 milyon olmuş stoper varken yollanmasını iltümaton vermek her şeyden muaf öğrendiğimiz galatasaraylılık onuruna yakışmıyor bence

terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Sanki dediğin kısımlar doğru bu yüzden tepki var. Ama sizin terim düşmanlığınız gözlerinizi de kör etmiş

Mitroglou için yaptiğimiz 6 aylık teklif reddedilmiş sanırım..

terim: lütfen 31ine kadar bekleyelim herkes uğraşıyor

hehehe erhan telli ama böyle diyo xddddd cengiz terimi istemiyor xdddd
Ruh hastası hepsi. Adam ben ozanın satılmasını istemedim ama satılmak durumundaydı sizin gibi ağlasam istifa ederdim ama yapacak bir şey yok bekleyin transfer olmazsa eleştirirsiniz diyor bu dangozlar sayfa sayfa komplo yazıyor. Telli gibi gevşeklerde ortam müsait sallıyor

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aralık ayında anlaştığımız oyuncuları alsaydıkda konuşamasaydı o zaman Terim.Ozan gitti gidiyor dediler adam geldi Ozan "kalıyorum" demedi mi?Fatih terimmi sattı adamı konuşacak tabi

Aga benim anlamadigim Cin disinda futbolcu alinacak yer mi kalmadi. Adamlar orada bir kere normalde kazanabileceginin minimum 2 kat daha fazlasini kazaniyorlar.

Sen elit bir lig de olmayan bir takimsin, CL den elenmissin, adami buraya gelmeye nasil ikna etmeyi düsünüyorsun maddi olarak da sikintilarin var zaten. Alan dan baska futbolcu mu yok koskoca dünyada 1 aydir her gün Alan da Alan.

Sanki dediğin kısımlar doğru bu yüzden tepki var. Ama sizin terim düşmanlığınız gözlerinizi de kör etmiş
çoğunluk doğruluğunu göstermediğini uzun süre önce ögrenmedik mi renktaş. bu demokrasi paradoxu yapıcak bir şey yok. çoğunluğu manipüle eden iktidarı alıyor . . ..

İşin sorumluları meydanda çoğumuz görmek istemiyor
Yönetim değil teknik kadro değil
Bir çok kulüp bize cephe almış
Kasıtlı haberler yapılıyor

Tüm kulüpler vergisi ni ödüyor ne hikmetse transfer de sorun çıkmıyor tek biz ödemiyoruz o vergiyi
Yazınki Maicon olayı bu dönem yine Maicon gidecekken bş dacostayı sattı ve adamların stoperi yok Mahmut oynuyor
Hiç bitmeyecek bir Cengiz satışları var her gün para artıyor mübarek bu bş büyük proje şampiyon yapıp Araplara satacaklar 15 milyon koyup 5-6 yüz milyon kazanacaklar
Emre akbaba transferi nde ne çok uğraştık
Sebepsiz vazgeçen oyuncular

Forumda hala Mustafa Cengiz ve LEŞ yönetimini savunanları görüyorum.Çok değil Bir kaç ay sonra forvet takviyesi yapılmadığı için şampiyon olamadığımızda aynı arkadaşlar ne diyecek acaba
Bu arkadaslar olasi ilk maglubiyet sonrasi burada yonetimi yerden yere vuracak uyeler, biraz da Terim kompleksi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt