- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
kayseri de öğrenciyim neden kiSen nerde yaşıyosun.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kayseri de öğrenciyim neden kiSen nerde yaşıyosun.
Elinden geleni yapıyor. ?terimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Orda kal olur mu?kayseri de öğrenciyim neden ki
yani biraz şımarıklık söz konusu. ffp varken ve yarım sezonda 11 milyon olmuş stoper varken yollanmasını iltümaton vermek her şeyden muaf öğrendiğimiz galatasaraylılık onuruna yakışmıyor bencesacma bir magduriyet soz konusu yine
kulubunun birakmadigi alan ve yilda 10 milyon alan patoyu istersen nasil alsin herifler
Dedikten sonra beni de bi kahkaha bastıElinden geleni yapıyor.![]()

sen nasıl istersen canm güülüm renktaşm artık hep burdaym babamları arıyorumOrda kal olur mu?
Sanki dediğin kısımlar doğru bu yüzden tepki var. Ama sizin terim düşmanlığınız gözlerinizi de kör etmişterimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Ruh hastası hepsi. Adam ben ozanın satılmasını istemedim ama satılmak durumundaydı sizin gibi ağlasam istifa ederdim ama yapacak bir şey yok bekleyin transfer olmazsa eleştirirsiniz diyor bu dangozlar sayfa sayfa komplo yazıyor. Telli gibi gevşeklerde ortam müsait sallıyorterim: lütfen 31ine kadar bekleyelim herkes uğraşıyor
hehehe erhan telli ama böyle diyo xddddd cengiz terimi istemiyor xdddd
Aralık ayında anlaştığımız oyuncuları alsaydıkda konuşamasaydı o zaman Terim.Ozan gitti gidiyor dediler adam geldi Ozan "kalıyorum" demedi mi?Fatih terimmi sattı adamı konuşacak tabiterimin de planları ne güzel işliyordur ne meraklı gücü arkasına almaya direkt verdi eline yönetimin bomba aldı arkasına taraftarı oh şimdi yaysın izlesin kibirli kibirli curcunayı sanki yönetim istemiyor almak etmek sanki fenerbahçe yönetiminin altındaymış gibi yaptığı ayıp.inş bu show kalpler çok kırmaz. yönetim menfaat için gelir gider için elinden geleni yapıyor ama arkası terimciler gibi degil tabi. koyunluğa devam
Dünya'da bunlardan başka forvet mi yok birader daha neyi savunuyorsun?sacma bir magduriyet soz konusu yine
kulubunun birakmadigi alan ve yilda 10 milyon alan patoyu istersen nasil alsin herifler
Schalke taraftarı sevinçten ağlar galiba.Wechselt Franco Di Santo in die Süper Lig?
Die santo yu Schalkeden istiyormusuz kaynak radyospor
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sacma bir magduriyet soz konusu yine
çoğunluk doğruluğunu göstermediğini uzun süre önce ögrenmedik mi renktaş. bu demokrasi paradoxu yapıcak bir şey yok. çoğunluğu manipüle eden iktidarı alıyor . . ..Sanki dediğin kısımlar doğru bu yüzden tepki var. Ama sizin terim düşmanlığınız gözlerinizi de kör etmiş
Murat bu dur allasen forum zaten karışıkWechselt Franco Di Santo in die Süper Lig?
Die santo yu Schalkeden istiyormusuz kaynak radyospor
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu arkadaslar olasi ilk maglubiyet sonrasi burada yonetimi yerden yere vuracak uyeler, biraz da Terim kompleksi varForumda hala Mustafa Cengiz ve LEŞ yönetimini savunanları görüyorum.Çok değil Bir kaç ay sonra forvet takviyesi yapılmadığı için şampiyon olamadığımızda aynı arkadaşlar ne diyecek acaba