Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam kardeş sen bizi dert etmeMamalanınca susmasını en iyi siz bilirsiniz. Sıkıntı yok, istediğini de. Kimin ne olduğu belli.
öyleyiz bize her gün 10 kilo sucuk veriyorlarUltraslan hani yonetimin masasiydi?
Bunları yapan yabancılar veya iyi oynayan yerli oyuncular da var. Bir şirkette bir kısım maaşını zamanında alıp diğer kısım alamıyorsa orada büyük bir sorun vardır/oluşur. Bir çalışan yetersiz veya sorunlu ise gönderirsin fakat sözleşme yaptıysan ve diğer çalışanların maaşını ödüyorsan onlarınkini de ödeyeceksin. Bu yöneticilik değil bakkallar bile daha profesyonel.Yan gelip yatmak,
Kendini geliştirmemek,
hocaların altını oymaya çalışmak,
Sözleşme uzatmak için yalan transfer habeleri yaptırmak,
Kankalarini yanına aldırmaya çalışmak,
Idmanlarin temposundan şikayetçi olmak,
Yedek kalınca takım içi huzursuzluk çıkarmak,
Medyaya ve rakiplere kulüp içinden bilgi sizdirmak.
Sözleşmeyi kendi paran ile değil de yabancılarin para birimiyle yaptirmak...
Şerefsizlik değil de maaşları 3-5 ay geç yatırmak mı serefsizlik?
Hiçbiri aldığı paranin 10'da 1'ini bile hak etmiyor.
Umarim kazandıklarından hayır görmezler.
Drogba ultraslandaöyleyiz bize her gün 10 kilo sucuk veriyorlar
yarin forvet aciklanir
uA susuyorrr yaaeevv
sucuk yaeeev
biz çok zekiyiz yaaeev
en çok biz seviyoruz yaeev
Ultraslan aciklama yapmadan once zaten 1 numara trending olmustuDünya trendi olmuş bir tepkiden sonra utraslanın bu açıklamasını öveyim mi ovmeyim mi şimdi bir taraftar olarak ikilimeye düştüm.
Maaşların ödenmemesi de büyük problem. Nereye gidiyor bu paralar, bazı topçular 1 senedir maaş almamış? Kimseyi de alamıyorsun 11 oyuncularını satıp.
-Ndiaye'yi sat kimseyi alma hoca donk'la doldursun orayı bir şekilde.
-Maicon'u satama, hoca stoper istiyorum demesine rağmen kimseyi alama hoca Ozanla o işi de halletsin bir şekilde.
-Gomis'i sat kimseyi alama, forvetsiz şekilde sezona gir. Yine bir şekilde ligin en çok gol atan takımlarından birisi ol.
-Hoca kalmasını istemesine rağmen rodrigues'i sat yerine de kimseyi alma.
E adamın satma dediklerini satıyorsun, kadrosunda düşünmediklerini yollayamıyorsun, istediği mevkilere kimseyi alamıyorsun.
Üstüne maaşları da ödeyemiyorsun. Uefa mevzusu olmasa (hallettiklerini varsayıyoruz), sokaktan geçen herhangi birisinin yapacağı yönetim de aşağı yukarı böyle olur. Hayır bilmiyorsun bari Terim'i dinle sorumluluğu da onun üzerine at, bu ne iş bilmezliktir.

Haklısın elbette bakma öyle dediğime maaşların zamanında ödenmesi lazım mutlak surette.rdas bunlarda ki huzursuzluk yabancıları da huzursuz edebilir. Sonuçta arkadaş çoğu, aynı antrenman sahasında sabahtan aksama çalışıyorlar. Ha hakediyorlar mi aldiklarini? Kesinlikle hayır. Ama bu huzursuzluk malesef şampiyonluğa giden yolda bir engel. Hem diger oyunculara hem teknik heyete. Federasyona falan başvursalar yine problem
bakın yazdıgım yorumari ciddiye alin...
Bende diyorum işte. Tepkiyi gördüler sonra ayak uydurdular tepki çekmemek adına...Ultraslan aciklama yapmadan once zaten 1 numara trending olmustu
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Ünsal Bey sizi tanımıyorum ama ua’da yetkili birine benziyorsunuz anladığım kadarıylatamam kardeş sen bizi dert etme![]()