Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Günay...
IMG_20190127_230313.webp

Yan gelip yatmak,
Kendini geliştirmemek,
hocaların altını oymaya çalışmak,
Sözleşme uzatmak için yalan transfer habeleri yaptırmak,
Kankalarini yanına aldırmaya çalışmak,
Idmanlarin temposundan şikayetçi olmak,
Yedek kalınca takım içi huzursuzluk çıkarmak,
Medyaya ve rakiplere kulüp içinden bilgi sizdirmak.
Sözleşmeyi kendi paran ile değil de yabancılarin para birimiyle yaptirmak...

Şerefsizlik değil de maaşları 3-5 ay geç yatırmak mı serefsizlik?
Hiçbiri aldığı paranin 10'da 1'ini bile hak etmiyor.
Umarim kazandıklarından hayır görmezler.

Bunları yapan yabancılar veya iyi oynayan yerli oyuncular da var. Bir şirkette bir kısım maaşını zamanında alıp diğer kısım alamıyorsa orada büyük bir sorun vardır/oluşur. Bir çalışan yetersiz veya sorunlu ise gönderirsin fakat sözleşme yaptıysan ve diğer çalışanların maaşını ödüyorsan onlarınkini de ödeyeceksin. Bu yöneticilik değil bakkallar bile daha profesyonel.

hey oley
ultrAslan ultrAslan!

Dünya trendi olmuş bir tepkiden sonra utraslanın bu açıklamasını öveyim mi ovmeyim mi şimdi bir taraftar olarak ikilimeye düştüm.

Yarina kap gelecek olursa simdiye seten filan haber verirdi. Ya 30-31 inde gelirya da gelmez kimse.

Ultraslan hani yönetimin köpeğiydi, para alıyordu. Bu defa Terim ödemiş ücretlerini herhalde.

Maaşların ödenmemesi de büyük problem. Nereye gidiyor bu paralar, bazı topçular 1 senedir maaş almamış? Kimseyi de alamıyorsun 11 oyuncularını satıp.

-Ndiaye'yi sat kimseyi alma hoca donk'la doldursun orayı bir şekilde.
-Maicon'u satama, hoca stoper istiyorum demesine rağmen kimseyi alama hoca Ozanla o işi de halletsin bir şekilde.
-Gomis'i sat kimseyi alama, forvetsiz şekilde sezona gir. Yine bir şekilde ligin en çok gol atan takımlarından birisi ol.
-Hoca kalmasını istemesine rağmen rodrigues'i sat yerine de kimseyi alma.

E adamın satma dediklerini satıyorsun, kadrosunda düşünmediklerini yollayamıyorsun, istediği mevkilere kimseyi alamıyorsun.

Üstüne maaşları da ödeyemiyorsun. Uefa mevzusu olmasa (hallettiklerini varsayıyoruz), sokaktan geçen herhangi birisinin yapacağı yönetim de aşağı yukarı böyle olur. Hayır bilmiyorsun bari Terim'i dinle sorumluluğu da onun üzerine at, bu ne iş bilmezliktir.
:tbr::tbr::tbr:

rdas bunlarda ki huzursuzluk yabancıları da huzursuz edebilir. Sonuçta arkadaş çoğu, aynı antrenman sahasında sabahtan aksama çalışıyorlar. Ha hakediyorlar mi aldiklarini? Kesinlikle hayır. Ama bu huzursuzluk malesef şampiyonluğa giden yolda bir engel. Hem diger oyunculara hem teknik heyete. Federasyona falan başvursalar yine problem
Haklısın elbette bakma öyle dediğime maaşların zamanında ödenmesi lazım mutlak surette.
Şampiyon olmuşuz şampiyonlar ligine gitmişiz her dönem oyuncu satıyoruz. Hâlâ futbolcuların maaşlarının ödenmiyor oluşu da ayrı bir skandal.
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor bu yönetim. Reziller.

arkadaslar hrbiden trnsfer bekliyorsunuz...bakın yazdıgım yorumari ciddiye alin...dedimki o scout ekibi neden africaya gitmiyor..espriyle karisik iki galibiyet alınca transfer rafa kaldırıla bilir...Bakın büyük harfle yazdıgım için moderator arkadaşlar kızıyor ama brasi önemli...

CENGİZ OLACAK ADAM TERİMLE SÖZLEŞMEYİ UZATTIK DİYOR FEDERASYON HABERİMZ YOK DİYOR.......HER KURUM VE KURULUŞ RESMİ SİTESİNDEN YPTIGI HABERDEN SORUMLUDUR.....
FEDERASYON MAYISTA HABERİMİZ YOK DERSE TERİM DEVAM EDERSE DUNYA FUTBOL TARİHİNİN GÖRMEDİĞİ Bİ CEZA İLE KARSİ KARŞİYA KALACAĞİMİZİN FARKİNDAMİİNİZ.....KAMU OYUU YANILTTIĞI İÇİN YİYECEGİMİZ CEZA ....!!!!!!!!!!!!!!

TEHLİKENİN FARKINA VARİN....

GALATASARAYIN İÇİNDEDE FENERLİLER VAR.....UYANAMASSAK BİZİ FENERDEN BETER EDECEKLER....CEZA MAYISTA YOLDA
MAYISLAR BİZİM DEDİK MAYISTA AĞZIMIZA SCACAKLAR....UYANIN

ua tepkisini gostermis.
Transfer yapacaginizi dusunuyoruz bitti 5 gun ses yok bu tepki ise destekliyorum boyle devam etsinler.

tamam kardeş sen bizi dert etme :)
Ünsal Bey sizi tanımıyorum ama ua’da yetkili birine benziyorsunuz anladığım kadarıyla :)
Benim için önemli olan aynı takıma gönül veriyor olmamız gerisi teferruat.
Sadece şunu soracağım eğer 1 Şubat’a kadar Galatasaray adına yakışır futbolcular alınmazsa yönetim istifa edene kadar istifa diye bağıracak mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt