Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi benim anlamadığım şu; madem hoca bu oyuncuyu istiyor neden daha erken teklif yapmadınız olum? Şimdi moskova satmıyorum dese haklıdır. Adamlar son 3 günde kimi alacak?

Ze Luis, Rodrigues'in ülkesinden yani Yeşil Burun Adaları. Bu ülkeden bir tane yavaş futbolcu görmedim hepsi sprinter

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
MarLin - Maicon - Marcão - Nagatomo
Fernando - Ndiaye
Belhanda
Feghouli - Ze Luis - Onyekuru

#22​

Yalnız severim böyle atletik forvetleri. Uzun bi zaman sonra çalım atan forvetimiz olacak

Ze Luis, Rodrigues'in ülkesinden yani Yeşil Burun Adaları. Bu ülkeden bir tane yavaş futbolcu görmedim hepsi sprinter

Oyuncu değil problem, sen son 3 güne teklif yaparsan birebir görüşme olmadan takımda oynayan adamı satmazlar.

2016EE25-A3F8-4609-B9B4-1FE1F72530E9.webp

Senin tipini yirin

bu tahta olayı acaba yem mi. Kulüp içinten bilgi sızdıranı ifşa etmek için yada farklı isimlerle ilgileniyoruz medya bunla oyalansın diye

Oyuncu değil problem, sen son 3 güne teklif yaparsan birebir görüşme olmadan takımda oynayan adamı satmazlar.
Spartak Moskova geçende twitterdan açıklama yapmıştı zaten Ze Luis ve Luiz Adriano'yu satmayacağız diye bizimkiler nasıl alacak merak ediyorum

Ze luis ve Alan olursa bu saatten sonra öpüp başımıza koyalım bence.

bu tahta olayı acaba yem mi. Kulüp içinten bilgi sızdıranı ifşa etmek için yada farklı isimlerle ilgileniyoruz medya bunla oyalansın diye
Medya çıkan isimleri gömmüşler.

Burda tetteh ,alan vs isimler yok bence. Medya ya alın size liste demişler. Vallah bugün kap gelmezse divan öncesi. Biraz zor olur transfer işi. Bugün yönetim divanda ottururler. Yönetimin alayi hastanelik olur

Başkanlarının zengin olduğunu duydum paraya ihtiyaci yok o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt