Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha isteyip durmayın, golü kim atacak. Golcü lazım kalası,ağırı falan filan fark etmez. Muhakkak bir golcü transfer etmek mecburiyetindeyiz.

Levent Bey eğer müsaitseniz ve tabii yapmak isterseniz, Fatih Hoca dün Adana'ya gidip geldi mi, kontrol etmeniz mümkün mü? Yoksa Nevzat sallıyor mu? (Transferle ilgili olmadığı için sordum, yoksa seni biliyorum abi)

Ze Luis için teklif zaten cuma günü gitmiş , olsa çoktan olurdu. gaz alıyorlar boşuna beklemeyin.

Bugun geldi geldi, gelmedi zaten ya evraklari yetismez, ya lisansi cikmaz, yada baska bir aksilik cikar.

Yönetim yine taraftarı kekliyor.Yaptırdıkları habere bak Ze luis ile anlaşmışız da kulübünden yanıt bekleniyormuş.Ulan oyuncuyla her türlü anlaşırsın zaten kulübü önemli billur mu geçiniyonuz

aynen benden de okadar.. hadi öyle diyelim.. ulan kulubun ne yanitini bekliyorsun.. adamlar satmak istemiyorsa zaten hemen hayir der.. düsünülecek olay degil ki.. neyi bekliyorlar.. carsamba aksami size döneriz hesabi

Galatasaray'ın 3 IQ taraftarları yine Instagram'da Zé Luis'e "Come to Galatasaray" yazmaya başlamış

bir kulüpte bu kadar şey sızdırılmaz
yazık

Zé Luis'in, FM 2019 Profilini şuraya tekrardan bırakayım..

346.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt