Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerdir söylüyoruz, transfer yapılmayacak. Oyalıyorlar sizleri... şimdi Başkan öyle demek istemedi aslında diyenler de çıkacak. Size başarılar benden bu kadar.

futbolcular transfer döneminin bitmesine 3 gün kala belirlenmez. beceriksizler.

Transfer yapmayı sokağa para atmak gibi düşünüyor. Ulan o transferler olmazsa şampiyon olamazsın daha büyük gelirden olursun. Gs camiası yamyamdır umarım yemez bu numaraları.

Baskana su konusma icin kizan, laf eden ergendir net

Devleti yaliyor diyorsunuz TBB ve devlet borclari yapilandiracak kulupleri kurtarma derdinde elbette ovecek

Zaten gundem bu yapilandirmanin nasil yapilacagi

Yarsuvat'in "cin olmadan adap carpma" yakisiksiz iddiasina laf etti. CL gelirleri yazilmamis, oradan gelecek 35m euro var yani daha devre sonuna

Basaksehir baskanina laf soktu edepsiz dedi

Ayrica transfer konusuna hic girmemesi gerekirdi ancak calisiyoruz karim bile bana kustu dedi farkinda yaptigi beceriksizligin

Ben cok memnun kaldim

Cengiz: "Gece 4'te toplantıyı bitirdik. Listeyi 4-5 futbolcuya indirdik, hepsinde durum olumlu. İnşallah camiamıza ve taraftara, en iyi ve en uygun mali şartlarda transferler olacak. Kimse bize tehditle ve hakaretle Galatasaray'ın parasını sokağa attıramaz."

Ne taraftarı, ne Terim'i yahu? Alan transferinde problem çıkaran menajer bozuntularına söyledi onu kesinlikle.

Cengiz: "Gece 4'te toplantıyı bitirdik. Listeyi 4-5 futbolcuya indirdik, hepsinde durum olumlu. İnşallah camiamıza ve taraftara, en iyi ve en uygun mali şartlarda transferler olacak. Kimse bize tehditle ve hakaretle Galatasaray'ın parasını sokağa attıramaz."

Duymak istedigimiz buydu

Komplocular dagilsin

Ze Luis için red yemek mantıklı değil
5+2,5 iyi rakam
Edit
6,5 vermişler 2015 te 10dan aşağı bırakmazlar
Düşüş yaşamayan oyuncu için alım +yapılan masraflar hesap edilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt