Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Günlerdir söylüyoruz, transfer yapılmayacak. Oyalıyorlar sizleri... şimdi Başkan öyle demek istemedi aslında diyenler de çıkacak. Size başarılar benden bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde dediyav duymadım öyle bir şeyMustafa Cengiz: "Dün gece 4'e kadar transfer çalıştık. 4-5 olası futbolcu belirledik. İnşallah bir aksaklık çıkmaz."
olağanüstü niye toplanıldı ki pek bilgim yok, gelişen olaylar üzerinedir diye düşündümGundem transfer degil ki
küfredip,hakaret eden taraftarları kasdetti.Baskıyla falan derken taraftara mı laf ediyor?
en azından aile de gerçek bir Galatasaray lı varmışMustafa Cengiz: "Transfer yapmadık diye hanım benimle konuşmuyor."
Ziraat Bankası ile anlaşma yapılmalı mı diye kararlaştırıyolar.olağanüstü niye toplanıldı ki pek bilgim yok, gelişen olaylar üzerinedir diye düşündüm
Divan Kurulu Olağanüstü Toplantı Çağrısıolağanüstü niye toplanıldı ki pek bilgim yok, gelişen olaylar üzerinedir diye düşündüm
olağanüstü niye toplanıldı ki pek bilgim yok, gelişen olaylar üzerinedir diye düşündüm
terimi kasdetmedi.küfreden,fiziki şiddet uygulayan diye özellikle belirtti.lütfen düşmanlara malzeme vermeyinTaraftara Terime
Cengiz: "Gece 4'te toplantıyı bitirdik. Listeyi 4-5 futbolcuya indirdik, hepsinde durum olumlu. İnşallah camiamıza ve taraftara, en iyi ve en uygun mali şartlarda transferler olacak. Kimse bize tehditle ve hakaretle Galatasaray'ın parasını sokağa attıramaz."