Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yorum yapmiyormusun. Bas kufuru simdi hocam2010'dan beri foruma üyeyim çok çok nadir olarak yorum yaparım bugüne kadar ne kimseyle kavgam nede tartışmam oldu ama bu forvet 31 ocak 00.00 a kadar gelmezse çok sağlam küfürler edecem....
Hamza döneminde sövmedin mi renktaş?2010'dan beri foruma üyeyim çok çok nadir olarak yorum yaparım bugüne kadar ne kimseyle kavgam nede tartışmam oldu ama bu forvet 31 ocak 00.00 a kadar gelmezse çok sağlam küfürler edecem....
gidin alın adamı çok kazık yemeden diyosun şimdide beni alakadar etmiyor diyosun 15 milyon istiyolar iki forvet alınır o paraya kazıklanarak hemde,bence sen yazdıklarını iyi oku tamamen kendinle çelişiyosun ayrıca diagne trabzon maçında oynayabilir gelmiş olsa bile..Kaça bırakacakları beni hiç alakadar etmiyor. Bu işi bu zamana bırakırsan kazığı yiyeceksin, normal.
Ceza meselesi ile ilgili yazdığım mesajı bir daha oku.
Sana hakkımı helal etmiyorum renktaş
Cengiz sen misin?Mitroglunu beğenmiyorsunuz da (ben hiç izlemedim) fulham ve marsilya 15 er milyon bonservis vermiş bu herife . Premier lige boş topcu almazlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle mantık olur mu renktaş bir dünya boş topcu alıyolar tabiki para bol dert değilki,bide şurdan bak bu adamı almışlar neden kariyerinde sadece 3 premier lig maçı var??Mitroglunu beğenmiyorsunuz da (ben hiç izlemedim) fulham ve marsilya 15 er milyon bonservis vermiş bu herife . Premier lige boş topcu almazlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi