Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Mitroglou ilginç bir oyuncu. Öküz herif bazen öyle goller atıyor ki görsen futbolcu zannedersin ama değil işte...

34944-1474546393.jpg

Kaça bırakacakları beni hiç alakadar etmiyor. Bu işi bu zamana bırakırsan kazığı yiyeceksin, normal.
Ceza meselesi ile ilgili yazdığım mesajı bir daha oku.
gidin alın adamı çok kazık yemeden diyosun şimdide beni alakadar etmiyor diyosun 15 milyon istiyolar iki forvet alınır o paraya kazıklanarak hemde,bence sen yazdıklarını iyi oku tamamen kendinle çelişiyosun ayrıca diagne trabzon maçında oynayabilir gelmiş olsa bile..

Boşuna oyuncu falan almasınlar artık başakşehir bügün itibariyle ligi bitirdi

Mitroglouyu o kadar gömmeyin la bizim ligde kral olur. Sevmem kendisini cidden sevmem ama tam bizim ligin oyuncusu. Ve herif 2 yıl önce Portekiz ligi gol kralıydı yalan değil. Erenle falan kıyaslamak haksızlık olur

Bir daha bu ibne fanatiki kaynak göstermeyin ya boşa konu kirliliği oluyor.. Cumartesi akşam Austin bu akşam da alan geliyordu bu kadar yalancı kolpa şerefsiz bir gazete olamaz..

Mitroglunu beğenmiyorsunuz da (ben hiç izlemedim) fulham ve marsilya 15 er milyon bonservis vermiş bu herife . Premier lige boş topcu almazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle mantık olur mu renktaş bir dünya boş topcu alıyolar tabiki para bol dert değilki,bide şurdan bak bu adamı almışlar neden kariyerinde sadece 3 premier lig maçı var??

Yarın Bolu maçında tepki gelir tribünden. Mustafa veya Abdülrahim ayağa kalkar okey işareti çeker forvet tamam gibi. Çarşamba günü olur ve yine kimse gelmez? muhtemel senaryo

MITROGLU iyi felan degil gozunuzu seveyim yapmayin etmeyin. Zaten gelmez ama iyi kesinlikle degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt