Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür bugünü de forvetsiz kapadık.

Yarin cok onemli bir sinavim var ama aklima giren tek sey forvet sorunu.

Cildiracam ya

Konuşuldu mu bilmiyorum ama Ali Koç'un şöyle bir açıklaması var.

Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.

Su anda iki forvete ihtiyacimiz var, mitroglu gelirse iki forvet ve bir stopere ihtiyacimiz kalir.

Tek bir şeyi merak ediyorum, cidden transfer yapacağımıza dair inancınız kaldı mı?

Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.

Gomisin parasi Emre Akbabaya gitti.

gomis den zaten para kalmadiki emre akbaba kulanildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt