Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Yeterde artar bile.Ah bir Pato kapı geliyormuş yarın. Yıkılır buralar.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeterde artar bile.Ah bir Pato kapı geliyormuş yarın. Yıkılır buralar.
Mitroglunu sever misin
Yalanlar yalanlar...Ze luis icin 10 milyon mu?
Geciniz.
Ulan o parayi tettehe niye vermediler?
Luis 28 yasinda tetteh 21.
Hic tartismaya bile gerek yok.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geliyor kazmaların şahı.Ben sevmem ama FT'nin yillardir sempatisi var o herife. Gelmiş mi
Konuşuldu mu bilmiyorum ama Ali Koç'un şöyle bir açıklaması var.
Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.
Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.
gomis den zaten para kalmadiki emre akbaba kulanildi.Konuşuldu mu bilmiyorum ama Ali Koç'un şöyle bir açıklaması var.
Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.
Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.