Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Bizden korktuklarından da değilKarıya kıza gitmekten transfere zaman ayıramadık diyemediler bir türlü
Hanımlardan korkuyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden korktuklarından da değilKarıya kıza gitmekten transfere zaman ayıramadık diyemediler bir türlü
Yok biz o paraların üç dört katını malhandalara veririz. Adamın performansının önemi yok zaten reklam ve formadan parası çıkar Çin'in %1 i formanı alsa yeter.Espanyol buna 5 milyon euro dan fazla vermemiştir. Keşke risk alıp biz deneseydik
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diego Reyes'i kiralık olarak göndermişler Leganes'eFenerin şuan 14 yabancısı var hatta 15 ama Kameni'ye lisans çıkarmadılar. Bu adamı almak için yabancı yollamaları gerek.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazında Çinde kamp yapardık müthiş olurdu. Bunu düşenecek yönetim bizde tabii ki de yokYok biz o paraların üç dört katını malhandalara veririz. Adamın performansının önemi yok zaten reklam ve formadan parası çıkar Çin'in %1 i formanı alsa yeter.
Daha önce yaptık forum olarak Yalçın Dumere duyum vermiştik haber yapmıştı.Şaka bir yana şu an bu Twitter'da dakika başına takımımıza futbolcu transfer edenlere buradan birimiz şu şu takımda oyuncum var Galatasaray ile görüştük yazsa, sabaha TV kanallarında görürüz mutlaka haberini. Ben bir çok ismi geçen futbolcunun da bundan ibaret olduğunu düşünüyorum artık.
Bjk yı yenemediler Sergenakhisarda stoperde dany varmıs en azından.bi de stoper alırlar su 2 günde.haftasonu oynatırlar.akhisar yener basaksehiri
bjk top mu oynadı sanki ilkyarı ?akhisar goller kaçırdı diye aklımda kalmıs.uzaktan golden sonra dagıldı akhisar.akhsiar akhisardır.ona bakarsan basaksehir zerre top oynamıyoBjk yı yenemediler Sergen
slimani gidiyor
Zora düşünce iyi top çeviriyorlar.bjk top mu oynadı sanki ilkyarı ?akhisar goller kaçırdı diye aklıdma kalmıs.uzaktan golden sonra dagıldı akhisar.akhsiar akhisardır.ona bakarsan basaksehir zerre top oynamıyo
Emeğinize sağlık. Araştırmadan, sormadan, doğruluğundan emin olmadan, hatta kaynağının kim olduğunu bile bilmeden haber yapıyor şu an çoğu sözde gazeteci. :red: Olan taraftara oluyor, kulübe oluyor.Daha önce yaptık forum olarak Yalçın Dumere duyum vermiştik haber yapmıştı.
Şuan çıkaramadim hangi topçuydu.
haklı cıkmak zorundayım.bi an önce liderliği almamız lazımZora düşünce iyi top çeviriyorlar.
Ama tabi yine de umarım haklı çıkarsın