Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Espanyol buna 5 milyon euro dan fazla vermemiştir. Keşke risk alıp biz deneseydik

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok biz o paraların üç dört katını malhandalara veririz. Adamın performansının önemi yok zaten reklam ve formadan parası çıkar Çin'in %1 i formanı alsa yeter.

Az kaldi renktaslar.
1-2 gün sonra duyumcu diye gecinen onlarca kolpaciyi yarim seneliginede olsa maziye gömeceğiz.

Yok biz o paraların üç dört katını malhandalara veririz. Adamın performansının önemi yok zaten reklam ve formadan parası çıkar Çin'in %1 i formanı alsa yeter.
Yazında Çinde kamp yapardık müthiş olurdu. Bunu düşenecek yönetim bizde tabii ki de yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntıdan kuzey güney dizisine başladım anasını satayım.

Şaka bir yana şu an bu Twitter'da dakika başına takımımıza futbolcu transfer edenlere buradan birimiz şu şu takımda oyuncum var Galatasaray ile görüştük yazsa, sabaha TV kanallarında görürüz mutlaka haberini. Ben bir çok ismi geçen futbolcunun da bundan ibaret olduğunu düşünüyorum artık.
Daha önce yaptık forum olarak Yalçın Dumere duyum vermiştik haber yapmıştı.
Şuan çıkaramadim hangi topçuydu.

akhisarda stoperde dany varmıs en azından.bi de stoper alırlar su 2 günde.haftasonu oynatırlar.akhisar yener basaksehiri

Futbolun amacı nedir? Rakibinden daha fazla gol atmak, biz de gol atacak; topu rakip kaleye yakın tutacak oyuncu yok.

Bu yoklukta Soldado'yu bile isterim.. nedense bize gelirse basarili olacakmis gibi hissediyorum

Daha önce yaptık forum olarak Yalçın Dumere duyum vermiştik haber yapmıştı.
Şuan çıkaramadim hangi topçuydu.
Emeğinize sağlık. Araştırmadan, sormadan, doğruluğundan emin olmadan, hatta kaynağının kim olduğunu bile bilmeden haber yapıyor şu an çoğu sözde gazeteci. :red: Olan taraftara oluyor, kulübe oluyor.

Slimaniye bile okey derim şu an. Allahın cezaları Galatasaray gibi markaya kaç aydır hücum oyuncusu getiremediler.

erzurum da hücuma 1-2 transfer yaaprsa şu 2 günde ,basaksehirden en kötü beraberlik koparırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt