Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon verilecekse illa ki Diagne icin verilsin. Adam gozumuzun onunde attigi goller vs hepsi ortada.
Trezeguet ayrilmak istiyor zaten onun icin de teklif yapilabilir.
Eren i de istiyordu Mustafa hocam.
Aslinda en kolay olabilecek transfer Diagne.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke tetteh alınabilse çok daha iyi olur, topta sürebilen biri. Diagne tam bir golcü ama ceza sahasında etkili. Bizde her türlü iş yapar. Ama avrupada falan iş yapmaz. Top süremeyen, ağır bir oyuncu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagneyi alip transferi kapatacaklar. Keske Yanina da Alan yada genc bi Adam alsak ama bütce yetmeyebillir

12 m euro çok

Eren + 1-2 futbolcu daha sıkıştıralım. Çok tepki olacağı kesin.

Bu paraya yurt dışından bir sürü futbolcu alınacakken neden Kasımpaşa'ya veriyoruz ulan? Maksat paranın yurt içinde kalması mı? Pis kokular geliyor burnuma. 3 liralık adama 12 milyon verecekler üstelik!!

Diagne 12 falan bencede etmez ama o attığı son top gollerini atacak bir oyuncumuz olsan şuan +7-8 puanımız vardı.

bu diagne tam bir maldır gelirse yüzyılın kazığı olacak

kim bilir zamanında eren için neler dendi

Kotu olan herif 2 mac daha cezali

Diagne ile transferi kapatırlarsa acayip güç kayıp etmiş oluyoruz .. böyle mantıksız saçma sapan bir transfer donemi görmedim .. umarım sırf diagne açıklanırsa tepkiler azalmaz ve Trabzon maçında yönetim istifa diye haykırır stadyum !!!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Trezeguet'i okutursun da Diagne'yi kimseye okutamazsın.

Telles?
Terim döneminde Yigit Furkan Sercan CRIS chedjou dany
orana vurduğumuzda bile yüzde 90 başarı çıkıyor :d ayrıca chedjou ve dany kötü oyuncular değil ikisi de bizi şampiyon yaptı.

aysalın terimden sonra bir telles tranferi iyiydi o da bizde bok gibi oynadı

Trezeguet'e birsey diyemem, verilecek paraya bakar.

Diagne ise bilemiyorum. Bu adamin net bir sekilde kafadan problemi var bir, ekip/takim ruhunda sikinti var iki, bencilligi ust seviyede uc. Forvet bencil olur tamam ama bu elemanda takimini dinamitleyecek seviyede bencillik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt