Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 + Erense teklif onu 10 + Eren olarak revize edin bitsin bu işkence

diagne büyük bir çöpdür, yarım sezon türkiye macerası dışında madara olmuş bir çöpdür,gerçek değeri kasımpaşanın 1 milyon euro olan bir çöpdür, abdürrahim amrabat olayındaki gibi bir olaya imza atmakdadır...

[B]İBRAHİM SETEN[/B]‏ @[B]ibrahimseten[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
DIAGNE ——-> G.SARAY (3) ciner-cengiz-albayrak pazarlığı:
2705.png
kasımpaşa 13 milyon €’ya indi..
2705.png
g.saray’ın teklifi 9+eren derdiyok..
2705.png
iki taraf 11-12’ye ortada buluşacak gibi gözüküyor..
2705.png
g.saray trezeguet’yi de istedi ama 10+’lık fiyatı duyunca hemen vazgeçti.. (bip spor)

Diagneye de burun kıvırma nedir arkadaş? Beyler son 2 gün kalmış transferin bitmesine ?? diagne + trezeguet = 15m + eren çok iyi olur. Tüm parayı bas geç bu ikisi kaybettirecek oyuncu değil en kötü ihtimal birinden biri tutsa bizden 15 milyona gider.

Valla 6 milyon Lazioya filan verecegime 10 milyon Diagne icin veririm.

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: “Herhangi bir olumsuz durumda Galatasaray Loic Remy’ye dönebilir.”

trezeguet 10m
diagne 10m

lan soygun mu var saçmalamayın ya bu nasıl bütçe planlaması suyu çıktı.

Çalışamıyorum ,konsantre olamıyorum bir türlü işe adapte olamıyorum işleri bıraktım F5 ile düzeyli bir ilişkim oldu.

Tetteh,Alan,Patolardan kasımpaşayla uğraşmaya kadar düştük,Apo ABV.

18 yasinda kendi alt yapindan yetistirip 11 milyon euro ya sat sen Ozan'i, simdi o parayi git direk Kasimpasa ya ver. Nasil olsa her sene bir kazik yemeliyiz Pasa dan.

Bu yonetimi ibra edenin aklini seveyim!

bipspor sıvamaya başladı iyice can sıktı artık bitsin almayın kimseyi rezilliğinizle gidin,marcao gibi 2 forvet bulmak ne kadar zor olabilir almaya niyetiniz yok hepsi bu oyuncu satıp borç ödeme derdindeler..
bide paramızı çöpe atamayız diyen başkan bozuntusunun diagne için 10-12 milyon euro verme ihtimali nedir acaba hiç almaz daha iyi ,mantık o yönde zaten adamda...
son olarak marcaoyu 900 bine alan adamlar 4 milyona bize satıyor diye isyan eden arkadaşların diagne içinde benzer tepkilerini bekliyorum 1 sene önce bedelsiz aldıkları adamı 14 milyona satmaya çalışıyolar..

Sinan & Eren & Henry üçlüsü fena değildi aslında. 15 milyona Diagne nedir arkadaş

aylardir ugras, sonra yine ligin orta sinif topcularini yüksek rakamlara transfer et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt