Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'ye 10 + vereceğimize Trezeguet'ye verelim en azından adam 24 yaşında elden çıkarabilirsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diagne için ozanı 11e sattık valla kafayı yicem kendime zarar vercem salakmısınız olm siz

ben diagne 'yi isterim şahsen ama kendimizi remy e de hazırlayalım bence üzülmemek adına

Anasini satayim demekki 20 milyon butcemiz olsa 20 milyon isteyecekler. 8 + Eren iyidir

Diagne + Trezeguet max. 15€ eder oda devre arası bir keriz yakalarsan.

Serdar+Eren+Ömer Bayram + 2 tane genç kiralık(Yunus-Celil) 10€ kabul ederlerse alsınlar hem çöplerden kurtuluruz, hemde maaş yükümüz azalır.

işin içinde para olduğu için o "bariyerler" kesin kalkmıştır.
maksat para içeride kalsın.

kazıkpaşa olarak revize edelim klübün adını

allah belamızı vermiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana edep adaptan bahsederken kullandığın kelimelerin farkındasın sanırım. 42 yaşındayım insan ve şirket yönetmenin ne demek olduğunu bilirim. Haddini bil ulan çapsız, klavyeden sallaması kolay işte aynen senin yaptığın gibi, karşımda ki insanın üslubuna dikkat ederim. Senin gibi üslup uyarısı yaparken haddini aşan dengesiz kişilere de pabuç bırakmam. Versen eline üç koyun güdemez gelmiş burada bana yöneticilik tavrı taslıyor. İşine bak ve yoluna git.
Capsizlik edepsizlik paçalarından akıyor. Sana hitap olarak kullandığım bir deprem adaptan uzak kelime göster .iyilik kulübü yöneten sizin gibiler değil demişim bunun neresinde adapsiz eeepsiz kelime var. Koyun gütmek ile yöneticilik yapabiliniyorsa buyurun bütün yönetimleri çobanlar yapsın. Ne konuştuğunu ne dediğini bile bilmeyen asalagin tekisin. 42 yasindasin insan yönetmeyi koyun gütmek sanıyorsun al 3 koyun git yaylalarda çobanlık yap.

Yine diyorum her kelime misliyle cevap veririm. Edebinle yazamiyorsan cevap yazma ULAN !

Diagne burdan dönmez artik. Yeni KRALIMIZ MBAYE DIAGNE‘DIR.

8199F80F-1D54-4913-A63D-FE24285D77B5.webp

Bolu maçının esameleri girilmeden; Diagne resmi olarak Galatasaray'ın oyuncusu olursa, Alanya maçına çıkabiliyor mu ? Son 1 maç cezası kaldı çünkü.

Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

M. Ali 2 milyon
Tetteh 8-9 milyon

Tek Diagneye 10-11 milyon harcamakdan daha mantikli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt