Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.491
- 73.489
- 5.188
Aga şu şerefsizi paylaşmayın rica ediyorumTRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: “Herhangi bir olumsuz durumda Galatasaray Loic Remy’ye dönebilir.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga şu şerefsizi paylaşmayın rica ediyorumTRT Spor muhabiri Volkan Kılıç: “Herhangi bir olumsuz durumda Galatasaray Loic Remy’ye dönebilir.”
10448 Nolu Galatasaray'lı Yöneticinin Oğlubu kim
Terim Golcü İsmi Reddetti! - GSCimbom Transfer Forumuben diagne 'yi isterim şahsen ama kendimizi remy e de hazırlayalım bence üzülmemek adına
Capsizlik edepsizlik paçalarından akıyor. Sana hitap olarak kullandığım bir deprem adaptan uzak kelime göster .iyilik kulübü yöneten sizin gibiler değil demişim bunun neresinde adapsiz eeepsiz kelime var. Koyun gütmek ile yöneticilik yapabiliniyorsa buyurun bütün yönetimleri çobanlar yapsın. Ne konuştuğunu ne dediğini bile bilmeyen asalagin tekisin. 42 yasindasin insan yönetmeyi koyun gütmek sanıyorsun al 3 koyun git yaylalarda çobanlık yap.Bana edep adaptan bahsederken kullandığın kelimelerin farkındasın sanırım. 42 yaşındayım insan ve şirket yönetmenin ne demek olduğunu bilirim. Haddini bil ulan çapsız, klavyeden sallaması kolay işte aynen senin yaptığın gibi, karşımda ki insanın üslubuna dikkat ederim. Senin gibi üslup uyarısı yaparken haddini aşan dengesiz kişilere de pabuç bırakmam. Versen eline üç koyun güdemez gelmiş burada bana yöneticilik tavrı taslıyor. İşine bak ve yoluna git.
Bay Terim yine yaptı yapacağını diyebilir miyiz sayın bayım?kasımpaşanın beleşe aldığı bir çöpü 10-12 milyon eurolara almak nedir... yazıklar olsun..
Gelirse Trabzon macinda sahada