Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer diagneyi alacaklarsa hemen bitirsinler işini, maçtan önce çıkarsınlar lisansı. akşama cezasını çeker. haftasonu sahada olur en azından.

Yaz dönemindeki senaryo tekrarlanıyor, sen ver sözleri alama ondan sonra son günlerde Adebayor Seleznov Love içerdeki çöpleri iste dur.

Şuanda da aynı senaryo yarına kadar Jahoviç - Adebayor isimleri ortaya atılır.

bu trezeguet ve diagne top kontrolü oldukca zayıf adamlar.

sıkışık oyunu açarken çok zorlanırız ya nasıl bir hata yapıyoruz tırnaklarımızla kazdığımız emek verdiğimiz parayı tek kalemde bitiriyoruz.
diagne neyse de Trezeguet top cambazı nasıl top kontrolü zayıf oluyor?

Önceki sayfalarda hep yanlış hesaplanmış, Diagne 4 maç cezalı tükürmeden dolayı ama ligde de 1 maç sarı kart cezası vardı maske takıp cezalı duruma düşmüştü. O yüzden 2 maç daha cezası var

10-12 milyon.. bunlar cok para..

Bu paralari vermesinler, icerdeki her Turk takimina Galatasarayi yolabilirsiniz mesaji vermekten baska birsey degil bu. Bu tip kararlar nedeniyle mali tablomuzu yonetilemez hale getiriyoruz sonra.

Ciksinlar beceremedik transfer yapmasini desinler. 6 aydan beri yatmalarinin, vizyonsuzluklarinin bedelini Galatasaraya odetmesinler. Forveti alsak da almasak da nasilsa Basaksehir sampiyon olacak gibi gozukuyor eninde sonunda..

Bolu maçının esameleri girilmeden; Diagne resmi olarak Galatasaray'ın oyuncusu olursa, Alanya maçına çıkabiliyor mu ? Son 1 maç cezası kaldı çünkü.

Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

Yetşmez .transfer tescil edilecek. Lisans çıkacak. İmkansız o iş. Ilk ben yazmıştım geyiğine bu konuyu

Kasımpaşa herkesten iyi biliyor bizim forvet açlığımızı... hem ülke içi iyice kafayı yedik, hemde Eren malını biliyorlar

Emre Kaplan: "Diagne, ayrılmak istediğini iletiyor Kasımpaşa yönetimine. Galatasaray'ın elini de güçlendiren faktör bu. Mevcut forvetler içinde en uygun isim diyebiliriz Diagne'ye. Sadece Kemerburgaz'dan Florya'ya geçecek. Herhangi bir adaptasyon sorunu da yaşamayacak."

[A Spor]

Kaplan: "Diagne’nin ayrılmaya sıcak bakıyor olması iki kulübü anlaşma konusunda yakınlaştırdı. İlerleyen saatlerde sıcak gelişmeler olabilir."

Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.
Bak hala aynı şekilde yazıyorsun güzel kardeşim. Yazdığım posta bak bakalım hangi kelimesi sana karşı bir edepsizlik cümle içeriyor söyle bana özür diliyim. Ama yoksa yanlış bir kelime özrü buyur sen dile.
Şikayet edecek misin buyur şikayetini rahatsız olduğun post altında yap hayali ne demişim hep beraber görelim?
Şuan ben mesela edepsizlik ettiğin postu raporluyorum

Galatasaray'ın istediği Diagne'nin Kasımpaşa'daki 4 maçlık cezasının 2'si kaldı.

Galatasaray bugün kupada turu geçerse, Diagne cezasının 3. maçını hafta sonu ligde, 4.'sünü de gelecek hafta içi Türkiye Kupası çeyrek finalinde tamamlayacak.

Trabzonspor'a karşı forma giyebilecek. Süper Lig on Twitter

10 lara 12 lere çıkacaksak neden Tetteh'i almadık hem daha genç hem daha potansiyelli. Düzenli olarak Kasımpaşa'ya sponsor oluyoruz. Amrabat transferine benziyor Diagne transferi. Neyse gelirse başarılı olur umarım

ey galatasaray taraftarı siz bütün sağduyunuzu,klübünüze bütün sevginizi yitirdinizmi ? dün klübün elindeki riva ve florya gibi klübün bütün borclarını 3 defa kapatacak değerlerin peşkeş çekilmesine sessiz kaldınız şimdide diagne gibi çöplerle zaten batakda olan klübün korkunc zararına nasıl sessiz kalıyorsunuz..

trezeguet tam bir zeka yoksunu bu arada. kadiköyde kasimpasa feneri yenemediyse 1.sebebi bu.

lavuk gibi bireysel oynamasi ve ataklari hic etmesiyle ünlüdür. garryden aldigimiz verimi alabilecegimizi sanmiyorum.

ambarat dany zihiniyetiyle süper ligden transfer yapmaya devam edilecekse isimiz var.

Diagne'yi biz almazsak seneye Başakşehir alır.Visca ile ligi banko alırlar.Devre arası da bi Trezeguet hamlesi gelir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt