- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 873
- 1.908
eğer diagneyi alacaklarsa hemen bitirsinler işini, maçtan önce çıkarsınlar lisansı. akşama cezasını çeker. haftasonu sahada olur en azından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagne neyse de Trezeguet top cambazı nasıl top kontrolü zayıf oluyor?bu trezeguet ve diagne top kontrolü oldukca zayıf adamlar.
sıkışık oyunu açarken çok zorlanırız ya nasıl bir hata yapıyoruz tırnaklarımızla kazdığımız emek verdiğimiz parayı tek kalemde bitiriyoruz.
10448 nolu yönetici kim Haluk'un mu10448 Nolu Galatasaray'lı Yöneticinin Oğlu
Bolu maçının esameleri girilmeden; Diagne resmi olarak Galatasaray'ın oyuncusu olursa, Alanya maçına çıkabiliyor mu ? Son 1 maç cezası kaldı çünkü.
Bilgisi olan aydınlatabilir mi ?
Kaplan: "Diagne’nin ayrılmaya sıcak bakıyor olması iki kulübü anlaşma konusunda yakınlaştırdı. İlerleyen saatlerde sıcak gelişmeler olabilir."Kasamızdaki 15-16 M€ yu yaza kullanamayacağımız kesin bilgi mi dostlar?
Bak hala aynı şekilde yazıyorsun güzel kardeşim. Yazdığım posta bak bakalım hangi kelimesi sana karşı bir edepsizlik cümle içeriyor söyle bana özür diliyim. Ama yoksa yanlış bir kelime özrü buyur sen dile.Edepsizlikle suçlayanın edebine bakın. Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye ? Güzel kardeşim bir daha hakaret edersen şikayet mercisini kullanacağım. Forumda yazamayacak yada fikirlerini beyan edemeyeceksin boş yere, git bana kızacağına 8 ayda bir forvet transfer edemeyenlere kız. Bana bulaşma, çapın yetmez. İşine bak.
evet böyle de bir durum var ne yazık ki.eğer diagneyi alacaklarsa hemen bitirsinler işini, maçtan önce çıkarsınlar lisansı. akşama cezasını çeker. haftasonu sahada olur en azından.
Yu
Yunus celil kiralık saçmalık olur zaten yedekte topçu yok