Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görüşmeden sonra böyle bir açıklama gelir muhtemelen :D

A. Albayrak: ''Kasımpaşa kulübüne çok teşekkür ediyorum. Bizi Florya'dan araçla aldılar Kasımpaşa'da ağırladılar. Çok iyiydi. Diagne'ye de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diagne gelmek için her şeyi yapıyor, bunu bilin.''

770pFSGM_400x400.jpg

1-2 türk oyuncu da lazim. tolgay bonservisiyle + emre mor salagini (hic sevmem) alirsak toplamda iyi is olur. serdar aziz'i de vida'yi satmak üzere olan besiktas'a satariz. maiconuda paketleyip 1 stoper daha alinirsa baya saglam olur. 1-2 hamleden fazlasi lazim.

valla ben bu saatten sonra 31.01.2019 bittikten sonra Terim'in açıklamalarına bakarım.

İstediği adamı almışlarsa sorun yok, kaça aldıkları önemli değil.

Kasimpasa'yi zengin ettiniz ne demek yaw?

Liverpool Southampton'da devamli oyuncu aliyorlar, en son VVD'i 80 milyona aldilar, Liverpool taraftari da yine Southampton'i zengin ettiniz diye sitem etti mi acaba. Ha avrupa'dan bir takima o parayi vermissin, ha Turkiye'den, ben oyuncuya bakarim.

transfer bütçesi olarak konuşulan 15 - 16 milyon euro her ne kadar ise, gerçekten sıfırlanacak mı yaz döneminde?
yoksa birilerinin cepleri dolsun diye yine kandırıyorlar mı bizi?

Haklısın ama rodriguesten daha çok yapışıyor zaten top kontrolü de dribblingi kadar iyi olsa bu seviyede olacağını düşünmüyorum bence yeterli
yapma hocam rodriquezden daha iyi değil dribbingi. oyun zekası daha iyi diyebiliriz ama kesinlikle çok savruk. kapalı savunmalara karşı ben olumlu görmüyorum.

Sportif Direktorluk gorevini sen Abdurrahim e verirsen iste iyi transferlerde de Edirneyi zor gecersin.

1-2 türk oyuncu da lazim. tolgay bonservisiyle + emre mor salagini (hic sevmem) alirsak toplamda iyi is olur. serdar aziz'i de vida'yi satmak üzere olan besiktas'a satariz. maiconuda paketleyip 1 stoper daha alinirsa baya saglam olur. 1-2 hamleden fazlasi lazim.
2 günde bunları yapabilirler mi? şu aşamada forvetsiz kalmayalım yeter benim için. Fransa 2.ligten bir forvete bile razıyım yemin ederim.

10 milyon euro üzeri alıncak adam mı kalmadı dünyada rezillik resmen

garry'den son vuruşları kesinlikle daha iyi ama top kontrolü dediğiniz gibi biraz savruk.
ama ona rağmen iyi top taşıyor.
Feghouli onyekuru trezeguet bence bu lig için çok çok iyi olur bunlara emre akbabada katılacak teknik açıdan çok iyi bir kanat rotasyonumuz olur herşeyi 4x4 lük beklememek lazım Fatih hocanın istediği tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

transfer bütçesi olarak konuşulan 15 - 16 milyon euro her ne kadar ise, gerçekten sıfırlanacak mı yaz döneminde?
yoksa birilerinin cepleri dolsun diye yine kandırıyorlar mı bizi?
bu dönem kullanmak zorundayiz diye biliyorum rdas ocakta gelen parayi

Amrabat kayseride öyle ahım şahım performans göstermiyorken 8.6 m euro vermiştik. Diagne en azından 17 maçta 20 gol atıp kendini kantlamış bir oyuncu. O yüzden çok da şaapmamak lazım(Kendimi avutma çabaları :red: )

Diagne'yi isteyen Fatih hoca..
Hocanın hedefi ise sadece 22.şampiyonluk değil...
Hocanın hayalleri ve hedefi UEFA Avrupa Ligi'ni yeniden Kazanmak...
Diagne, Galatasaray'ı....
Galatasaray ve Fatih hoca da Diagne'yi istiyor...
Hayırlı olsun deriz inşallahali naci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt