Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Hoca Denizli'ye benzemez golden sonra maske takmak isterse döver bunuBen Diagne 'ye fitim inşallah gerçekleşir artık bu transfer
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca Denizli'ye benzemez golden sonra maske takmak isterse döver bunuBen Diagne 'ye fitim inşallah gerçekleşir artık bu transfer
![]()
Sen futbol izleme.Su topu falan takılDoukara bence Diagne den çok daha iyi dalga geçmeyi bırakın bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kalmış 2 gün diagneye burun kıvırıyorlar vay aqua
Böyle bir hainlik yapabileceğini düsünmüyorum
bırakmasam sinir hastası olacaktımNiye bıraktın?
mitroğlu-di santo geleceğine juve görmüş bir yeteneğe hayır demek komik. Ama 12-13 vermek ayrı mallık.Ben Diagne 'ye fitim inşallah gerçekleşir artık bu transfer
![]()
32 yasında ki adamlar katara 10 milyon euro üstü gidiyo. Bu adam her türlü satılır yası daha 27. Sneijder'de bu yasta geldi. Her genc bruma gibi tutmaz sonucta.Diagne ediyorsa Tetteh her turlu eder bence. Arada ciddi bir yas farki var. Bugun Diagne yi aldin diyelim o paralara, yarin bir gun satmaya kalksan kaca satariz? Tetteh de en kotu yine parani cikartabilirsin, Diagne de bu zor.
Ama reis düşünsene fener deplasmanında 2 tane sallayıp şu maskeyi takıp şikecileri kudurttuğunuHoca Denizli'ye benzemez golden sonra maske takmak isterse döver bunu![]()

;Verilecek paradan mutevellit..
Kupa çeyrek finali ilk maclari 5-6 şubat yazıyor alanya maçından hemen sonra o zaman trabzon maçında oynayabilir.Besiktas macında sarı kart yiyip cezalı duruma dusmustu
Kupanın ilk macında kırmızıyla 4 mac aldı
Kupada 1 mac cekti, ligde 2 maç çekti. 2 maç daha cezası var. Bugunku maca açıklanmazsa alanya+trabzon macında oynamayacak kupa çeyrek finali hafta ici oynanmazsa
diagneyi 30 yaşına kadar araplara 10 a rahat satarsın.Diagne ediyorsa Tetteh her turlu eder bence. Arada ciddi bir yas farki var. Bugun Diagne yi aldin diyelim o paralara, yarin bir gun satmaya kalksan kaca satariz? Tetteh de en kotu yine parani cikartabilirsin, Diagne de bu zor.
Galatasaray sevdadır bırakılmaz !bırakmasam sinir hastası olacaktım
Size olacaklari söylim, bizimkiler ölürde diagneye o paralari vermez, son gün cikip galatasarayin paralarini sokaga atamazdik diyecekler
her zaman böyle diyoruz ve her zaman aynisini oluyor. yapilmasi gereken transferlerin hic biri yapilmaz.Mesela 23 ağustos 2018 tarihinde olsaydık Gomis 'in yerine bir forvet bakıyor olsaydık veya Ocak transfer döneminin başında olsaydık Diagne 'ye bu paraları vermek saçmalık derdim
Ama artık öyle bir duruma geldik ki hem forvetsizlikten kafayı yiyoruz hem de artık kimse ucuza bırakmaz elindeki forvetini. Bu saatten sonra 10-12 mil.€ filan çok önemli değil açıkçası
bugün gelirse oAspor 'da Diagne gelirse Trabzon maçında sahada olabilir cezası bitiyor diyor
Alanya maçında Sinan oynar çok koymaz da asıl önemli olan Trabzon maçında sahada olması Diagne 'nin
O parayı yeni gelen başkan kullanamaz. Ama eğer bu adamı alırsak sene sonunda satıp onu değerlendirebilir yeni yönetim. Diagne net gelmeli.ne maaşı kardeş ya adamın sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten kurtuluyoruz ,10-11 i reddetmiş adamlar zaten bize niye versinlerki bide sözleşmesi biten ereni veriyoruz adamlar için artı sayılmaz,herşeyi geçtim 10-11 e diagne kadar oynayacak 2 adam bulunurdu son dakikaya kaldık diye saçmasınlar paraları alıştık forvetsizliğe yeni gelecek başkana aldırırız buna paraları saçıpta alın size forvet diye kasılmalarını izlemekten iyidir..
Zaten 28 yasinda, 2 sene icin almiyoruz umarim o kadar para etmez cunku.diagneyi 30 yaşına kadar araplara 10 a rahat satarsın.