Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Diagne 'ye fitim inşallah gerçekleşir artık bu transfer

10126124-728xauto.jpg
Hoca Denizli'ye benzemez golden sonra maske takmak isterse döver bunu :D

Ya hala madem diagneye veriyorlar tettehe neden vermediler falan vs diyenler var ulan demek ki kabul etmediler daha fazla istediler Fatih hoca da mı işi bilmiyor kardeşim bence en son diagneye döndüler bu da olmazsa zaten alacakları forvet paf takım oyuncusu olur

valla cagneye acikcasi tettehden daha sicak bakarim, sampiyonluk yolunda lige alismis bir cagne bizi rahatlikla sampiyonluk yolunda sonuca ulastiracaktir.

Diagne ediyorsa Tetteh her turlu eder bence. Arada ciddi bir yas farki var. Bugun Diagne yi aldin diyelim o paralara, yarin bir gun satmaya kalksan kaca satariz? Tetteh de en kotu yine parani cikartabilirsin, Diagne de bu zor.
32 yasında ki adamlar katara 10 milyon euro üstü gidiyo. Bu adam her türlü satılır yası daha 27. Sneijder'de bu yasta geldi. Her genc bruma gibi tutmaz sonucta.

Besiktas macında sarı kart yiyip cezalı duruma dusmustu

Kupanın ilk macında kırmızıyla 4 mac aldı

Kupada 1 mac cekti, ligde 2 maç çekti. 2 maç daha cezası var. Bugunku maca açıklanmazsa alanya+trabzon macında oynamayacak kupa çeyrek finali hafta ici oynanmazsa
Kupa çeyrek finali ilk maclari 5-6 şubat yazıyor alanya maçından hemen sonra o zaman trabzon maçında oynayabilir.

Diagne ediyorsa Tetteh her turlu eder bence. Arada ciddi bir yas farki var. Bugun Diagne yi aldin diyelim o paralara, yarin bir gun satmaya kalksan kaca satariz? Tetteh de en kotu yine parani cikartabilirsin, Diagne de bu zor.
diagneyi 30 yaşına kadar araplara 10 a rahat satarsın.

Mesela 23 ağustos 2018 tarihinde olsaydık Gomis 'in yerine bir forvet bakıyor olsaydık veya Ocak transfer döneminin başında olsaydık Diagne 'ye bu paraları vermek saçmalık derdim

Ama artık öyle bir duruma geldik ki hem forvetsizlikten kafayı yiyoruz hem de artık kimse ucuza bırakmaz elindeki forvetini. Bu saatten sonra 10-12 mil.€ filan çok önemli değil açıkçası
her zaman böyle diyoruz ve her zaman aynisini oluyor. yapilmasi gereken transferlerin hic biri yapilmaz.

ne maaşı kardeş ya adamın sözleşmesi sene sonunda bitiyor zaten kurtuluyoruz ,10-11 i reddetmiş adamlar zaten bize niye versinlerki bide sözleşmesi biten ereni veriyoruz adamlar için artı sayılmaz,herşeyi geçtim 10-11 e diagne kadar oynayacak 2 adam bulunurdu son dakikaya kaldık diye saçmasınlar paraları alıştık forvetsizliğe yeni gelecek başkana aldırırız buna paraları saçıpta alın size forvet diye kasılmalarını izlemekten iyidir..
O parayı yeni gelen başkan kullanamaz. Ama eğer bu adamı alırsak sene sonunda satıp onu değerlendirebilir yeni yönetim. Diagne net gelmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt