Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20190129_171128.webp

Daigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu devreye girer ve 12 daha verip bonservisini alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur böylece, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar

Az önce bir haber okudum. Ankaragücü transfer yasağının kaldırılmasından 25 dk sonra transfer yaptı diyor. Adamlar olumlu- olumsuz durumlarda yapılacakları hazırlamış, beklemeye başlamış ve burası Ankaragücü.

Gelelim bizim yakaya. Bu takımı 250 gündür forvetsiz oynamaya mahkum edenler bedavaya Mbappe'yi de getirse derhal kulüpten uzaklaştırılmalıdır.

Tamam var işte Mitroglou gibi isimler ama. Tetteh gibi isimleri bırakmazlar normal ederine.

Ederinin üzerinde bonservis ödenmesine veya gözden düşmüş isimlerin alınmasına karşı değilim. Sorun bunlardan sadece birkaç tane var gibi davranılmasında. Makul rakamlara alınabilecek onlarca genç oyuncu var. Aynı şekilde yüksek maaşla getirebilecek oyuncu sayısı da fazla. Seleznov, Love peşinde koşarken Alanya bile son gün Cisse'yi alabiliyorsa bahane bulamazlar.

Bu Diagne işi hiç içime sinmiyor. 27 yaşına kadar Çin ve adını bile yazamayacağımız kulüplerde forma giymış ve Kasımpaşa'da kariyer rekorunu kırıyor şu anda. Elimizde bundan başka kayde değer bir veri var mı? Benim bildiğim yok.

Bizim için 12 milyon euro Everton, West Ham gibi külüplerin 50-60M vermesi gibi bir şey. Biz bir adama bu paraları veriyorsak adamın sakatlık geçmişi, kendini 2-3 kulüpte açık ara kanıtlaması gibi bir sürü parametreden geçer not alması gerekir.

Diagne seneye ne yapar? Bu sorunun cevabı yok. Rezil de edebilir bizi, vezir de. Yetenek bakımından kocaman bir soru işareti.

Allah aşkına yapmayın etmeyin yav. Diagne ne yapmış şimdiye kadar 12M veriyoruz?
Hani 23-24 yaşında filan olsa dersin ki potansiyeli var. Bu adam nerdeyse 28 yaşında yahu.

Daigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu 12 verip alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar
kabul etmezler ki rdas bunu
Yazın da 12m euro satış yapmamız gerekecek birde onunla uğraşacaz

Belki bu transferle Başakşehir bize şampiyonluğun kapısını açtı dün Paşa yenilmese Diagne’nin ordan ayrılması çok zordu eğrisi doğrusuna gelecek gibi ilahi adalet diyolar ya Başak bizi şampiyon yapacak belkide Kasımpaşa’yı yenip üstten kopmasını sağladı Diagne’yi bize yolladı belkide peeformans olarak şuan bize en fazla katkı verecek adam gelecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu 12 verip alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar
sezon sonu vereceğimiz 12 milyonumuz yokki

bu ligin yeni burak yilmaz'i, gomis'i diagne işte. Herturlu atıyor adam
Önemli olan da bu
34 mac 32 gol ile yeterince kendini kanıtlamış bence

20 gol bubba

20 gol

Burak yüzünden bazı maçları kapatan biri olarak sadece gol bakımından yorumlayamıyorum. Kanat oyuncularını falan devreye ne kadar sokacak vs. bir sürü şey var. Sinan o verkaç işlerini çok iyi yapıyor mesela hiç beğenmesem de. Kanattaki oyuncular Sinan'la oynamaktan mutludur, forvet buna uymazsa kendi gol atar da başka adamları kaybedersin. Attığı bazı gollerde takım arkadaşları niye sevinmemiş hiç anlamadım.

Drogba'yı alıyoruz galiba ben yorumlardan öyle anladım. İnşallah hayalinizdeki gibi bir futbolcudur bu Diagne.
diagne bizde is yapar. gol atmasini gectim onde duvar olabiliyor. ama bonservisi fazla. alsak bir dert almasak bir dert. biz bunu yine cine satabiliriz. iste bu anadolu kulubune bukadar para verilmesi sacma. apo bizi milletin eline dusurdu

Diagne ligde gomisi aratmaz bence. Kafa toplarında da çok etkili olması artı.

Bu yönetim çapı bu. Ancak ligden oyuncu alabilir albayrak. Amrabat gibi patlar elimizde. Bari trezegueti de alsak o adam daha potansiyelli.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ligin yeni burak yilmaz'i, gomis'i diagne işte. Herturlu atıyor adam
Önemli olan da bu
34 mac 32 gol ile yeterince kendini kanıtlamış bence
burak kazmasi onde top filan tutamiyordu havadanda iyi degildi gomiste oyle. diagne bunu yapiyor ama mental acidan suphelerimde yok degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt