Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam var işte Mitroglou gibi isimler ama. Tetteh gibi isimleri bırakmazlar normal ederine.
kabul etmezler ki rdas bunuDaigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu 12 verip alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar
sezon sonu vereceğimiz 12 milyonumuz yokkiDaigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu 12 verip alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar
20 gol bubba
20 gol
diagne bizde is yapar. gol atmasini gectim onde duvar olabiliyor. ama bonservisi fazla. alsak bir dert almasak bir dert. biz bunu yine cine satabiliriz. iste bu anadolu kulubune bukadar para verilmesi sacma. apo bizi milletin eline dusurduDrogba'yı alıyoruz galiba ben yorumlardan öyle anladım. İnşallah hayalinizdeki gibi bir futbolcudur bu Diagne.
burak kazmasi onde top filan tutamiyordu havadanda iyi degildi gomiste oyle. diagne bunu yapiyor ama mental acidan suphelerimde yok degilbu ligin yeni burak yilmaz'i, gomis'i diagne işte. Herturlu atıyor adam
Önemli olan da bu
34 mac 32 gol ile yeterince kendini kanıtlamış bence