Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozan gibi 18 yaşında olanı 11e sat git hiçbi özelliği olmayan ayıyı 12ye al

bu nasıl mantık asıl?
Hiç bir özelliği olmayan adam mi 20 gol atmış yaw az mantıklı yorum yapın pahalı deyin elimizde patlar deyin 20 gol atan adama yeteneksiz demek ne demek?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar diagne için 10 gol atsa yeter diyenler var. Sadece iç sahada oynatsak 10 tane atar zaten, ne 10 allah aşkına bence rahat 15+ yapar.

şimdi önümüzdeki hedef 19:05 mi yoksa yarına mı kaldı? son iki gün şakası kalmadı artık bu işin. Daha evrakları hazırlama süreci var ki son güne kalırsa imkanı yok yetişmez. bugün kap gelmeli, yarın da evraklar hazırlanmalı.

Diagne'nin maliyeti benim de içime sinmiyor ama şu saatte bu adama yok diyemem.

Abdürrahim Albayrak :”Öncelikle Kasımpaşa kulübüne ve Diagne’ye çok teşekkür ederim. Bizi ağırladılar. Güzel yemek yedik. Ara sıcağı beğenmedim ama yine de teşekkür ederim. Senegal’daki sosyal hayattan konuştuk. Muhabbet uzayacaktı, teşekkür edip ayrıldım. İyi insanlarmış.”

:D

Ne demiş şair hem okudum hemi de yazdım yalan dünya senden bezdim

istatisiklere göre yorum yapacaksak eren de iyi burak ta iyi forvettir...

bu diagenin özelliği nedir hadi bunu konuşun en azından 20 gol diyip durmayın

kendiniz bilmiyorsunuz güçlü diyip geçiyorsunuz

yetmedi galiba anadolu kazıkları

trezeguetye 10 veririm bu ayiya 5 vermem

Kasımpaşa yönetimini transfer edelim.

Bütün kuşları s..dik bi leylek kaldı renktaş..
Trabzon maçına forvetli yahut forvetsiz çıkmak baya farkediyor bunun idrakına varmak bu anlamı olmayan sokak ağzı lafları kullanmaktan daha yararlı olacaktır senin için . Bir deyişi kullanırken ne anlatmak istiyor saçma sapan mı acaba diye düşünmek lazım :)

kimse diagne gol atamaz demiyor zaten eren bile iyi kötü atıyor oda atar ama bunun için 15 milyon vermeye gerek var mı konu o zaten,takımlarından kovulan atıf,vagner love,fernandao yakın zamanların gol kralları hem ligi kötülüyoruz hemde ligde 6 sı penaltıdan 20 gol atmış adamı abartıyoruz çünkü kariyeri burdan ibaret..

adam golcü

Burak iyi forvet zaten siz kafayı yemişsiniz cidden. Hayatında burak gibi golcü gördün mü? Şampiyonlar liginde neler yaptı adam karakteri bozuk olabilir ama golcülüğünü tartışmam.

Abdürrahim Albayrak :”Öncelikle Kasımpaşa kulübüne ve Diagne’ye çok teşekkür ederim. Bizi ağırladılar. Güzel yemek yedik. Ara sıcağı beğenmedim ama yine de teşekkür ederim. Senegal’daki sosyal hayattan konuştuk. Muhabbet uzayacaktı, teşekkür edip ayrıldım. İyi insanlarmış.”

:D
Süper ?

transfer bitimine 2 gün kala avrupanın en çok atan oyuncusunu almak muazzam bir iş olur

al direk oynasın. kaçsa kaç muhasebe yapacaz diye forvetsiz oynuyoruz 8 ay

ula zaten 2 gün kalmış gibi alacaksiniz ve kaça alacaksiniz ocak ayında :D

Diagne çok iyi çoğu isme göre

Trabzon maçına forvetli yahut forvetsiz çıkmak baya farkediyor bunun idrakına varmak bu anlamı olmayan sokak ağzı lafları kullanmaktan daha yararlı olacaktır senin için . Bir deyişi kullanırken ne anlatmak istiyor saçma sapan mı acaba diye düşünmek lazım :)

Aferim o civarlardan ayrılma.. muazzam ayrıntılar yakalıyorsun kardeş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt